Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Altıeylül Belediyesi´nden okullara 10 bin kitap dağıtılıyor

Altıeylül Belediyesi´nden okullara 10 bin kitap dağıtılıyor

Altıeylül Belediyesi, eğitime verdiği destek kapsamında 10 bin adet kitabı ilçedeki okullara dağıtılmak üzere Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edildi.

Teslim töreninde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, okuma etkinlikleri ve dağıtılan kitaplarla okuyan, okuduğunu anlayan bir nesil olacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kitap projesinin mimarlarını kutlarken, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı´ya özellikle teşekkür etti.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, okuma ve kitap projelerine destek veren Başkan Hasan Avcı´yı tebrik ederken şunları dile getirdi: ?Beni meslek hayatımda heyecanlandıran, çocuklarla ve kitapla buluşmanın aynı anda gerçekleştiği bu dakikalarda gerçekten çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Çocuklar hangi meslekte olursanız olun, kitap yaşamınızın ayrılmaz bir parçasıdır.? dedi.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ise şöyle konuştu: ?Kütüphanelere gönderilen bu eserlerin usule uygun şekilde kayıtlarının yapılıp gelecek nesillerin de faydasına sunulmasında büyük fayda
görüyoruz. Belediyelerin yeni tarz hizmet anlayışında, beşikten mezara ve insana dair ne varsa her alanda varlığını göstermek vardır. Yeni doğanın hoş geldin demek üzere, okula gidenin kitap desteği ile fakir düşenin ALGEM ile mahallelerin yol, park, temiz çevre ile kapısını çalıyor, merhaba diyoruz, biz buradayız, yanınızdayız.?
Protokol konuşmalarının ardından kitaplar çocuklara ve Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edildi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli