Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Alioğlu’ndan 2023 mesajı: Seçimlere hazırız

Alioğlu’ndan 2023 mesajı: Seçimlere hazırız

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, ilk açıklamasını yaptı.


AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, yeni yönetim kurulu listesini kamuoyu ile paylaşmasının ardından ilk açıklamasını gazetemize yaptı. 
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetim kadrosunu geçtiğimiz günlerde açıkladıklarını kaydeden Alioğlu, önümüzdeki süreçte izleyecekleri yol haritası hakkında kısa bilgi verdi.  
Öncelikle AK Parti Genel Merkezi’ne teşekkür eden Alioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izni ile bu göreve ekibi ile birlikte uygun görüldüklerini söyledi.  
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı yönetim kurulu listesini kamuoyu ile paylaştıktan sonra toplumdan olumlu tepkiler geldiğini bundan da çok mutlu olduklarını belirten Alioğlu “Titiz bir çalışma yürüttük, istişare ettik ve bunlar sonucunda bir liste hazırladık. Bu listeyi hazırlarken bazı kararlar da aldık. Katkı koymak isteyen arkadaşlarımızı nasıl değerlendireceğimiz ile ilgili yeni metotlar belirledik. Bu tür çalışmalarda katkı koymak isteyen herkesin katkısını alacağız.” dedi.  
 Erken seçim olup olmayacağı sorusuna da açıklık getiren Alioğlu, “Seçim zamanında yapılacak. Ama bizler her an seçim olacakmış gibi hazır olacağız. Seçimin en önemli aşaması sandıklara sahip çıkmaktır. Sandığa gelen AK Parti seçmeninin oyuna sahip çıkacağız. Tek bir oyun bile başkasına yazılmasına müsaade etmeyeceğiz. Oylar heba olmasın.” diyerek sözlerine ekledi.  
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli