Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Alevi Kültür Derneğinden yiyecek kermesi

Alevi Kültür Derneğinden yiyecek kermesi

Alevi Kültür Dernekleri Erdek Şubesi Cumhuriyet meydanında dernek yararına bir kermes düzenledi. Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesinin yönetim kurulu kararıyla yapılmasına karar verilen yiyecek kermesine Erdek Kaymakamlığı tarafından izin verildi.

Alevi Kültür Dernekleri Erdek Şubesi Cumhuriyet meydanında dernek yararına bir kermes düzenledi.
Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesinin yönetim kurulu kararıyla yapılmasına karar verilen yiyecek kermesine Erdek Kaymakamlığı tarafından izin verildi.                              
Cumartesi günü İlçemiz Cumhuriyet Meydanında çay bahçelerinin bulunduğu alanda kurulan stantta dernek üyeleri tarafından hazırlanan yiyecekler, tatlılar satışa sunuldu.
Daha önceden hazırlanan yiyeceklerin satışı devam ederken, standın yanında hazırlanan ve pişirilen gözlemeye yoğun talep yaşandı.
Düzenlenen kermeste Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi Başkanı Mahmut Karaca, birlik ve beraberlik mesajı verirken "Yaptığımız etkinlikten dolayı gösterilen ilgiden memnunuz. Ülkemizin zor zamanlar yaşadığı bu günlerde yaptığımız bu etkinlikler ile birlik ve beraberliğimizi korumayı amaçlıyoruz. Bizim bu tür etkinlikleri sık sık tekrarlayarak aşamayacağımız sorun olmadığını düşünüyorum."dedi. CHP Meclis Üyesi Nimet Kalafat ve ilçe kadın kollarının, Atatürkçü Düşünce Derneği üyelerinin ve CHP Balıkesir Milletvekilli Namık Havutça`nın eşinin de kendilerini ziyaret edip stanttan alışveriş yaptığını kaydeden Karaca, derneklerine maddi ve manevi katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
Karaca, kermesten elde edilen gelirin derneğin kira vs. gibi giderlerin ödenmesinde kullanılacağını açıklayıp, kendilerini destekleyen Erdek halkı ile misafirlere teşekkür etti.
Alevi Kültür Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Sevim Bektaş`ta, kermese destek vermek üzere ilçemize geldi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli