Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Alevi Kültür Derneğinden karakol ziyareti

Alevi Kültür Derneğinden karakol ziyareti

Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği Karakol Çalışanlarını ve Merkez Karakol Amiri Maksut Sarıgülü makamında ziyaret ettiler.

Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği Karakol Çalışanlarını ve Merkez Karakol Amiri Maksut Sarıgül`ü makamında ziyaret ettiler.
Dernek Başkanı Mahmut Karaca, ziyaret nedenini, sivil toplum kuruluşu olarak, bölgenin huzur ve güveninde, emniyet hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesinde sağladığınız, başarılı çalışmalardan dolayı siz emniyet mensuplarını kutlamak ve derneğimizi tanıtmak, bilgi alış verişinde bulunmaktır şeklinde özetledi.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amiri Maksut Sarıgül`de, "Ziyaretinizden düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederim. Erdek İlçemizin güvenliğinde, emniyet güvenlik güçleri olarak, huzuru sağlamak, hırsızlık, dolandırıcılık, gasp gibi yasa dışı her türlü suç oluşturan davranışları yapanları, tespit ederek yakalamak, ilgili makamlara bildirmek ve teslim etmekle yükümlüyüz. Bu bizim asli görevimizdir. İlçemizde güvenliğin ve huzurun sağlanmasında Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, ailelerimize çok iş düşüyor. Öncelikle çocuklarımızın aile içi huzursuzluklardan son derece etkilendikleri biliniyor. Çocuk bu etki altında ise huzuru dışarılarda arıyor, bulamadığında suça, şiddete yöneliyor. İlçemizde genelde çocukların yaptığı hırsızlık olayları oluyor. Suç materyalleri; Zeytin, bakır, musluk oluyor. Ancak ufak denen hırsızlıklar, tabi ki hırsızlığın ufağı büyüğü olmaz. Siz Sivil Toplum üyeleri olarak, bölgeniz emniyetinde, huzurunda, çocuklarınızın kötü niyetli insanlardan kaçınmaları, kötü alışkanlıklar edinmemeleri yönünde sizlere de çok iş düşüyor." dedi.
Dernek Başkanı Mahmut Karaca; "Ziyaretimizde, bizleri bu derece geniş bilgilendirmenizden dolayı çok teşekkür ederiz. Bilgilendirmeleriniz doğrultusunda Dernek üyeleri olarak ailelerimiz çocuklarını bilgilendirecektir. Derneğimizin programına, huzur ve güvenliğin sağlanması konulu bilgilendirme seminerlerinin eklenmesini isteriz." diyerek sözlerine ekledi.     
Haber : Özcan Güngör


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli