Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Alacaklar yasal yoldan tahsil edilecek

Alacaklar yasal yoldan tahsil edilecek

Marmara Güneyi-Adalar Kültür, Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt yapı Hizmet Birliği Başkanı Erdek kaymakamı İsmail Kaygısız..

Marmara Güneyi-Adalar Kültür, Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt yapı Hizmet Birliği Başkanı Erdek kaymakamı İsmail Kaygısız, Birlik bünyesindeki otel ve motel işletmecilerin üyelik aidatlarını ödememelerinden dolayı birlik olarak bu güne kadar gerekli alt yapı çalışmasını yapmadıklarını söyledi.
Kaygısız, Birlik'e turizm belgeli işletmelerin 25 TL, belediye belgeli işletmelerin 10 TL, pansiyonların ise 5 TL yıllık üyelik aidat ödemek zorunda olduklarını açıkladı. Birlik'e üye olan işletmecileri üyelik aidatlarını ödemeleri konusunda çağrıda bulunmalarına rağmen çok sayıda işletmecinin üyelik aidatlarını ödemediklerine dikkat çeken Kaygısız, amma alacaklar kanununa istinaden işletmeler hakkında gerekli yasal işlemi başlatacaklarını söyledi. Kaygısız, yapılacak olan tahsilâtlarla bölgenin tanıtımı ve turizm çeşitliliğinin arttırılması ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false