Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Alacağı parayı tahsil edemeyince soluğu çatıda aldı

Alacağı parayı tahsil edemeyince soluğu çatıda aldı

Erdek´te bunalıma girerek bir inşaatın çatısına çıkan vatandaşın intiharı son anda engellendi.

Erdek´te bunalıma girerek bir inşaatın çatısına çıkan adamın intiharı son anda engellendi.

Erdek İlçesi Doğanlar Mahallesinde bir büfede çalışan 44 yaşındaki Kader U. çalıştığı büfeden alacağı parayı tahsil edemediği iddiasıyla 5 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu.

Bugün saat 19.00 sularında Erdek Merkez Sahil Mahallesi Piri Reis Caddesi´nde bulunan bir inşaatın çatısına çıkan Kader U. kendisini atacağını söyledi. Bunalıma giren vatandaş kendisine borcu olan kişinin olay yerine gelmesini istedi. Uzun süre intihar girişimini sürdüren vatandaşı ikna etmeye çalışan polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de geldi.

Çatıdan kendisini aşağı atacağını sık sık tekrarlayan Kader U. emniyet ekiplerine ve çevrede bulunan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekipleri olay yerine şişme yatak açarak önlem alırken borçlu vatandaş olay yerine geldi. Kendisine alacağı olan parasını vereceğini söyleyen büfe sahibi Özkan Y, çatıya intihar etmek üzere çıkan Kader U´nun çatıdan inmesini istedi. Aldığı sözle sakinleşen Kader U. polis ve itfaiye ekiplerinin uzun çabası sonucunda çatıdan indirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Kader U., sağlık kontrolü için Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi´ne götürüldü.

Haber:Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli