Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Alaattin Mahallesi Muhtarlığına Osman Türegün getirildi

Alaattin Mahallesi Muhtarlığına Osman Türegün getirildi

Erdek Alaattin Mahallesi muhtarlık görevini sürdürürken vefat eden Doğan İşler´in yerine birinci aza Osman Türegün atandı.

Erdek Alaattin Mahallesi muhtarlık görevini sürdürürken vefat eden Doğan İşler´in yerine birinci aza Osman Türegün atandı.
Erdek İlçe Seçim Kurulunun Osman Türegün´ün birinci aza olduğunu gösterir kararının ardından Erdek Kaymakamlığı boşalan muhtarlık görevini ilçemiz esnaflarından Osman Türegün´e verdi.
Alaattin Mahallesi yeni Muhtarı Türegün gazetemize yaptığı açıklamada, ?Keşke bu görevi bu şartlar altında devralmak nasip olmasaydı. Herkes hayırlı olsun dileğinde bulunuyor ama hiç de hayırlı değil. Merhum Doğan ağabeyimizle birlikte yola çıkarken mahallemize nasıl en iyi hizmeti getirebiliriz? sorunlarımızı nasıl dile getirip çözüm arayabiliriz? diye konuşuyorduk. Onun aramızdan zamansız ayrılması hepimizi kahretti. Bize düşen görev onun bayrağını taşıyabildiğimiz yere kadar taşıyıp, mahallemize en iyi şekilde hizmet etmektir, mahalle sakinlerinin işlerini aksatmadan kaldığı yerden devam ettirmektir.? diye konuştu. 

28 yıldır aralıksız azalık görevi yaptığı bilgisi veren Allaattin Mahallesi´nin yeni muhtarı Osman Türegün, "Rahmetli Doğan ağabeyimle 28 yıldır beraber çalışıyorduk. Hep birinci azasıydım, ondan öğrendiğimiz tecrübe ve edindiğimiz deneyimle bundan sonraki yıllarda da mahalleme uzun yıllar hizmet etmek istiyorum." Dedi.
İlçemizin yetiştirdiği eski futbolculardan biri olan Osman Türegün, Erdekspor´la başlayan futbolculuk serüveni, Balıkesirspor, Kütahyaspor ve Kırklarelispor gibi profesyonel takımların formasını giyerek devam etti. Oynadığı takımlarda attığı gollerle futbolseverlerin sevgisini kazanan Türegün, Türkiye Ümit Milli Takım formasını da giyme başarısını gösterdi. 1957 doğumlu olan Alaattin Mahallesi´nin çiçeği burnunda yeni Muhtarı Türegün, Erdek Otogarında börek salonu bulunuyor.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli