Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Aksoy´dan saldırıya sert yanıt

Aksoy´dan saldırıya sert yanıt

?Hiçbir tehdit ve saldırı bizi yapacağımız hizmetlerimizden vazgeçiremeyecek

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, gazetecilere Avşa Adası´nda şahsına yapılan saldırıyı değerlendirdi.
Basın mensuplarına Avşa Adası´nda yaşanan gündeme dair değerlendirmede bulunan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ?Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz. Biz, milletimize hizmet etmek, vatandaşlarımızın haklarını savunmak için yola çıktık. Şahsıma böylesine çirkin saldırıyı gerçekleştiren şahıs, adalet önünde hesap verecek.? dedi.
Başkan Aksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
?T.A. isimli şahıs, üzerinde daireler olan bir apartmanın dükkan katını satın aldıktan sonra tadilata başladı. Belediyeye başvurmadan, kat sahiplerinden onay almadan dükkan önüne sıfıra sıfır veranda yapabilmek için zemine beton döktü. Bu şahıs, Marmara Belediyesi´ne gelerek, benimle yaptığı görüşmede kendisine yasalar çerçevesinde bu işleri yapması gerektiğini söylemiştim. Belediye zabıta ekipleri tutanak tutup izin alıncaya kadar burayı mühürlediler. Bu çalışmalarla ilgili olarak kendisine belediyeye başvuruda bulunması istendi. Belediyeye başvuru dilekçesini verdi fakat aradan iki gün geçtikten sonra, belediye zabıta ekiplerince yapıya konulan mührü koparıp tekrar çalışmaya başladı.

Tekrar mühürlenerek tutanak tutuldu. Fakat bu şahıs, çalışmaya devam etti Daha sonra Avşa Adası´na yaptığım 6 Mayıs tarihindeki inceleme gezisinde, saat 20.00 sularında arkadaşlarla oradan geçerken Marmara Belediyesi Fen İşleri Müdürü, çalışanlara suç işlediklerini söyledi. Mal sahibi yanıma gelerek, ?Sen bana izin verdin, şimdi niye mühürledin?´ gibi laflar söyledi. Kendisine muhatap olmayacağımı, jandarma ekiplerini çağırdığımı söyledim. Adamlara da, ?yarın burayı yıkın´ dedim. Bana hakaret ve küfür etmeye başlayan bu kişi, sonrasında eline aldığı demir profille üzerime yürüyerek tehditlerini devam ettirdi. Olay yerinde hazır bulunan jandarma ekipleri saldırgana müdahale ederek, olası daha kötü oluşabilecek bir durumu engellemiş oldu. Saldırgan hakkında şikayetçi oldum, konu mahkemeye taşındı.?
Haber : Mehmet Ertan



metin yılmaz
9.05.2017 13:40:14
bir belediye başkanı esnafına hakaret etmeli mi sizce ? ederse nolur işte böyle olur

Anahtar Kelimeler: Aksoy saldırıya sert yanıt
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli