Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aksoy, Kurtdereli Güreşlerini değerlendirdi

Aksoy, Kurtdereli Güreşlerini değerlendirdi

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Balıkesir´de düzenlenen 37. Kurtdereli Güreşlerini izledi.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Balıkesir´de düzenlenen 37. Kurtdereli Güreşlerini izledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 37.si düzenlenen Geleneksel Kurtdereli Güreşleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Balıkesir´de, Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet pehlivan anısına düzenlenen 37.Kurtdereli Yağlı Güreşlerine Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´da katılarak destek verdi.
Kurtdereli Yağlı Güreşlerinin sona ermesinden sonra gazetecilere konuşan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, ilçe belediye Başkanları ile vatandaşların yağlı güreşlere gösterdiği ilgiyle, Balıkesir kültürüne ve ata sporlarına sahip çıktığını görmekten dolayı gurur duyduğunu açıkladı.
Müsabakalarda Baş Pehlivan Orhan Okulu´nun altın kemerin bir kez daha sahibi olduğunu söyleyen Aksoy, Okulu´yu kutlayıp, başarılarının devamını diledi.
Başkan Aksoy, konuşmasının sonunda; Ata sporumuzun yaşamasına katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile emeği geçen herkese teşekkür etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false