Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aksoy, Avşa´yı bölgenin incisi yapmaya kararlı

Aksoy, Avşa´yı  bölgenin incisi yapmaya kararlı

Marmara Adalar Belediyesi Güney Marmara´nın popüler tatil yerlerinden biri olan Avşa Adasının gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Marmara Adalar Belediyesi Güney Marmara´nın popüler tatil yerlerinden biri olan Avşa Adasının gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un talimatıyla Avşa Mahallesi için hazırlanın ?Avşa Sahil Revizyon? projeleri göz dolduruyor. 

Başkan Aksoy, Avşa Mahallesinin yeni görünümü için hazırlattığı projelerin tek tek gerçekleşeceği müjdesini verdi.
Aksoy, Avşa Mahallesi için hazırlanan değişim projelerine ek olarak hazırlanan bir ek proje ile eski Rıhtım Cafe´nin aynı yerde farklı bir görünümle hayat bulacağını söyledi.
Başkan Aksoy, devamında şunları kaydetti: ?Çizimleri DMA Mimarlıkça hazırlanan toplamda 383 m2 alana yayılacak projede bir restaurant bir cafe, bir kış çay bahçesi ve WC mevcut. 180 m2 kapalı alanı kapsayan projede 68 m2´lik alan kış çay bahçesine ayrılmış durumda. Proje ile birlikte 87 metre yürüyüş yolu yenilenerek, kayık tekneler için yanaşma iskelesi oluşturulacak.?
Proje ihalesinin 2017 Ocak ayının ilk haftasında yapılarak söz konusu tesislerin önümüzdeki yaz sezonuna yetişmesi için gerekli önlemlerin alınacağını belirten Başkan Aksoy, ?Hayata geçecek ve Avşa Mahallesinin vitrinini değiştirecek yatırımların Avşa Adası halkına hayırlı olmasını diledi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false