Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP´li eski vekil Çömez´e Avam Kamarası´ndan anlamlı ödül

AKP´li eski vekil Çömez´e Avam Kamarası´ndan anlamlı ödül

İngiliz Avam Kamarası, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez´i ?Yılın Başarılı Doktoru? Ödülüne layık gördü.

Yaşamını İngiltere´de sürdüren AK Partili eski Milletvekili Turhan Çömez, İngiltere´de yeni bir başarı hikayesi daha yazarak İngiliz Avam Kamarası tarafından "Yılın Başarılı Doktoru" seçildi.
Balıkesir´de Gönen ilçesine bağlı Paşaçiftlik Köyü´nde çiftçi bir ailenin İmam Hatip Lise mezunu oğlu olarak Tıp Fakültesi´ni kazanmasıyla daha o günlerden itibaren başarı öyküsü yazmaya başlayan Turhan Çömez, "zorunlu kaçak" olarak gittiği İngiltere´de göğsümüzü kabartan çalışmalara imzasını atmayı sürdürüyor.
Ergenekon davası sürecinde 10 yıl önce İngiltere´ye gidip bir üniversite hastanesinde doktorluk yapmaya başlayan Çömez, ?firar?da olduğu süre boyunca büyük ve kıskandıran bir başarı hikayesine imza attı.
Balıkesir Milletvekilliği döneminde 7´den 77´ye herkesin ulaşabildiği vekil kimliğiyle öne çıkan Çömez, özellikle sağlık konusunda dertlere derman oluyordu.
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü´nün Ergenekon, Balyoz vb. kumpaslarına kurban seçtiği isimlerden biri olan Çömez, Türkiye´yi 10 yıl önce terk etmek zorunda bırakılmıştı.
Gittiği İngiltere´de de sağlık alanındaki faaliyetleriyle hastalara hayat veren Turhan Çömez, bunun karşılığında "Yılın En Başarılı Doktoru" seçildi.
Londra´da çalıştığı sağlık kuruluşlarında yaptığı çalışmalar ve başarıları nedeniyle İngiliz parlamentosu tarafından ödüle lâyık görülen Çömez, yılın başarılı hekimi ödülünü 26 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen törenle aldı.
Turhan Çömez, binlerce Türkün yaşadığı Londra´da 15 Türk ve 20 İngiliz doktordan oluşan uzman kadrosuyla MediWell adıyla kurduğu sağlık kliniğinde hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli