Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP eski Erdek İlçe Başkanı Onay: "Tabii ki üzgün ve mutsuzum"

AKP eski Erdek İlçe Başkanı Onay:

Adalet ve Kalkınma Partisi`nin (AKP) eski Erdek İlçe Başkanı ve eski Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay, 7 Haziran seçimini değerlendirirken, "Tabii ki üzgünüm ve mutlu değilim" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi`nin (AKP) eski Erdek İlçe Başkanı ve eski Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay, 7 Haziran seçimini değerlendirirken, "Tabii ki üzgünüm ve mutlu değilim" dedi. 13 yıllık hizmetlerin karşılığında partilerinin bu duruma gelmesinin kendisini üzdüğünü vurgulayan Onay, şunları söyledi:
"Demokrasilerde halkın oyuna saygı duymak gerekir. Partimiz, elbette ki bu sonucu kendi içinde değerlendirecek ve gerekli dersleri çıkaracaktır. Ancak yola birlikte çıkılıp yolda bırakılanlarla yolda bulunanlar arasındaki fark iyi değerlendiril melidir. Tabii ki, seçimden sonra bugün ortaya çıkan parlamento tablosu da pek iç açıcı değildir. Bu tablo iş adamlarını da, esnafları da mutlu etmez. Kısacası, 8 Haziran`da karamsar bir güne uyandık."
AKP içinde 12 yıllık bir emeği bulunması nedeniyle 7 Haziran seçiminde aldıkları sonuca üzüldüğünü belirten Onay, "Politikada halka hizmet çok önemlidir. Her şeyden önemlisi de halkla gönül köprüsü kurmaktır" dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli