Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AKPde durmak yok köy gezilerine devam

AKPde durmak yok köy gezilerine devam

AK Partinin yeni İlçe Başkanı Hikmet Onayın başlattığı köy ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çeltikçi Köyüne gitti.

AK Partinin yeni İlçe Başkanı Hikmet Onay`ın başlattığı köy ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çeltikçi Köyüne gitti.
İlçeye 5 kilometre uzaklıktaki Erdek`in en eski yerleşim birimlerinden olan Çeltikçi Köyüne gelen AK Parti heyetini Köy Muhtarı Sinan Sözen, İhtiyar Heyeti ve köy halkı karşıladı.
Köy Muhtarı ile görüşen AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay, köyün öncelikli sorunlarını muhtardan dinleyerek not aldı.
Yapılan ziyarette, Çeltikçi Köyü Muhtarı Sinan Süzen, Balıkesir Büyükşehir olduktan sonra köyün durumunun ne olacağını öğrenmek istediklerini belirtti.
AK Parti İlçe Başkanı Onay, Büyükşehir Kanun tasarısının Balıkesir genelindeki tüm yerleşim birimlerine getirdiği artıları ayrıntılarıyla köy muhtarı, ihtiyar heyeti ve köy sakinlerine anlattı.
Köy muhtarı ve ihtiyar heyetine Büyükşehir Kanunu ile ilgili geniş detaylı bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çeltikçi Köyü Muhtarı, ihtiyar heyeti ile köy sakinlerine kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür edip, bir sonraki köy ziyaretini gerçekleştirmek üzere köyden ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu