Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AK Partinin bayan adayları Bandırma'da

AK Partinin bayan adayları Bandırma

AK Parti'nin bayan milletvekili adayları Sema Kırcı ve Ayşe Kardaş Bandırma'da seçim çalışmalarını birlikte sürdürdü.

AK Parti'nin bayan milletvekili adayları Sema Kırcı ve Ayşe Kardaş Bandırma'da seçim çalışmalarını birlikte sürdürdü.
AK Partinin 2. sıra milletvekili adayı Sema Kırcı, gittiği yerlerde yaptığı konuşmalarında, boş vaatlerle halkı kandıran siyasi anlayışın çok gerilerde kaldığını söyleyip, gerçekçi olmak gerektiğine vurgu yaptı.
Kırcı, kendilerinin öncelikli görevinin bölgemizin hak ettiği değeri bulması olarak işaret etti.
AK Partinin 4. sıra adayı Ayşe Kardaş'ta, 7 Haziran'da meclise gittikleri takdirde, Balıkesir-Ankara arasında köprü görevinde bulunacaklarını açıkladı.
Güney Marmara Bölgesinde sanayi yatırımlarının arttırılması gerektiğine dikkat çeken Karda, işsizliğin artan yatırımlarla çözülebileceğini kaydetti.
AK Parti bayan milletvekili adayları Sema Kırcı ve Ayşe Kardaş, Bandırma'da esnaf ziyaretinden sonra, odaları, dernekleri gezerek yetkililerle birebir görüştü.
Kardaş, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulunurken, Milletvekili adayı Sema Kılıç, CHP ve MHP ilçe teşkilatlarını, MÜSİAD'ı, Ziraat Odası, Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifi, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Memur-Sen'i ziyaret ederek bölgemiz ile ilgili düşüncelerini anlattı.
Her iki bayan aday daha sonra Bandırma Ziraat Odası'nda tekrar bir araya gelirken, Ayşe Kardaş gazetecilerin sorularını cevapladı.
Bandırma Ticaret Borsasında Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek ile bir araya gelen AK Parti'nin Güney Marmara'nın temsilcileri Sema Kırcı ve Ayşe Kardaş, Biz sizlerin Ankara ve Balıkesir arasında köprü görevi yapacağız. Sizler bu coğrafyayı en iyi bilen, buradaki taşın altına elini koyan asıl sizlersiniz. Ben şahsım adına şunu söyleyebilirim ki gerek tarım ile gerek turizm ile alakalı bizim yapabileceğimiz ne varsa bunlar değerlendirilir her şeyin bir anda olması mümkün değil, bizim partimizin en büyük özelliği söz verdiği şeyleri yapması, yapamayacağı şeyleri söz vermemesidir. Ne söz verdiysek de sonuçta onu yapıyoruz biz. Boş vaatlerle halkı kandıran siyasi anlayış çoktan geride kaldı, gerçekçi olmak lazım. Bizim öncelikli vazifemiz bölgemizin hak ettiği değeri bulması. Sanayi yatırımlarının arttırılması gerekiyor. Yatırımlar arttırılırsa işsizlik sorunu çözülür.'' açıklamasında bulundu.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin'de, milletvekili adaylarına başarılar dilerken, borsa ile bilgiler verdi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli