Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Partinin 4. sıra adayı Kardaş bugün Erdek'te

AK Partinin  4. sıra adayı Kardaş bugün Erdek

AK Parti'nin Balıkesir 4. sıra Milletvekili adayı Başbakanlık eski Müşaviri Ayşe Kardaş seçim çalışmaları için bugün ilçemizi ziyaret ediyor.

AK Parti'nin Balıkesir 4. sıra Milletvekili adayı Başbakanlık eski Müşaviri Ayşe Kardaş seçim çalışmaları için bugün ilçemizi ziyaret ediyor.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı'nda partilileri ile bir araya gelecek olan Kardaş'ın, girdiği bu hizmet yolunda önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin milletvekili adayı için yaptığı açıklamada Ayşe Kardaş'ın 2009`dan beri yürüttüğü Başbakanlık Müşavirliği görevinden AK Parti`den milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini belirtip, AK Partililerin bugün saat 14:00'te parti binasında hazır bulunmalarını istedi.
Uzun süredir Başbakanlık bünyesinde görev yapan Ayşe Kardaş'ın, aynı zamanda pek çok sivil toplum kuruluşunun da üyesi olduğu bilgisi veren Sever, tüm milletvekili adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte 7 Haziran seçimlerine kadar tüm güçleriyle sahada yer alacaklarını bildirdi.
Ayşe Kardaş kimdir?
Balıkesir doğumlu Ayşe Kardaş, ailesinin ticari işleri nedeniyle bulunduğu dönemde Trablus`ta dünyaya geldi ve eğitim hayatına da Libya`da başladı. Türkiye`ye döndükten sonra Gönen İmam-Hatip Ortaokulu`ndan mezun olan Kardaş, liseyi de İstanbul Kadıköy Anadolu İmam - Hatip Lisesi`nde bitirdi. Dereceyle girdiği Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) bölümünü 2004 yılında bitiren Ayşe Kardaş, üniversite döneminde İsveç`te finans eğitimi de aldı. Bahçeşehir Üniversitesi`nde "Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler" üzerinde yüksek lisans derecesi alan Kardaş, bir süre özel sektörde görev yaptı. 2007 yılından sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı`nda çalışmaya başlayan Kardaş, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ve I.Bölge Teşkilat Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2009 yerel seçimlerinden AK Parti`den Ümraniye belediye meclis üyesi seçilen Kardaş aynı yıl Başbakanlık Müşavirliği görevine getirildi. Oxford Üniversitesi bünyesinde diplomat eğitimi kurslarını başarıyla tamamlayan Kardaş, pek çok uluslararası toplantı ve sempozyuma konuşmacı olarak katıldı. Halen Boğaziçi Yöneticiler Vakfı üyesi olan Kardeş, İGETEV bünyesinde "Müslüman Kadının Tarihi Mirası" projesini yönetmekte ve KADEM`de teşkilatlanma başkanlığı vazifesini sürdürmektedir. Ayşe Kardaş`ın aylık olarak Lacivert Dergisinde yazıları yayınlanmakta.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli