Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti Milletvekili adayları Erdek'ten memnun ayrıldı

AK Parti Milletvekili adayları Erdek

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları Sema Kırcı ile Kasım Bostan seçim çalışmaları için ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları Sema Kırcı ile Kasım Bostan seçim çalışmaları için ilçemizi ziyaret etti.
AK Partinin Milletvekili adayları Sema Kırcı ile Kasım Bostan'a AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Milletvekili adayları Kırcı ve Bostan'ın ilçemize yaptıkları ziyarette ilk durak AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı oldu.
AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Murat Sever, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık partililer eşliğinde karşılanan Milletvekili adayları Kırcı ve Bostan, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden çok memnun kaldı.
Kırcı ve Bostan'ı AK Parti İlçe Başkanlığında karşılayanlar arasında 2009-2014 yılları arasında Erdek Belediye Başkanlık görevi yapan Hüseyin Aysan, AK Parti yönetim kurulu üyeleri Mustafa İlgen, Mustafa Saçıl, Ali Kaan Demirbaş, Hür Şenyuva, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi aynı zamanda İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyeleri Ali Ertek, Yaşar Ceyhun Mırız, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yer aldı. 

Erdek ve Bandırma AK Partililerin birlikte hareket ettiği seçim çalışmaları Erdek İlçe Merkezi ile başlarken, milletvekili adayları Sema Kırcı ve Kasım Bostan ziyaret ettikleri esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
AK Parti Milletvekili adayı Sema Kırcı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında devam eden Balıkesir ve ilçelerinde doğum yapan ailelere düzenli olarak gönderilen `Hoşgeldin Bebek` hediye paketini, yeni bebekleri olan Erdoğan ailesinin evini ziyaret ederek, ailenin yeni ferdi minik Okyanus`un hediye paketini verip, bebeğe sağlıklı uzun ömürlü yaşlar diledi.
AK Parti heyeti daha sonra Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli'yi makamında ziyaret etti.
Erdek İlçe merkezinde gerçekleşen seçim çalışmalarında vatandaşlarımızın kendilerine gösterdiği sevgi karşısında memnuniyetini dile getiren milletvekili adayları Sema Kırcı ve Kasım Bostan, Erdek halkına teşekkür edip, seçim çalışmalarına Erdek'e bağlı İlhanlar-Doğanlar ve Turan Mahalleleri ile devam etti.
Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli