Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti milletvekili adayı Kardaş halkla bütünleşti

AK Parti milletvekili adayı  Kardaş halkla bütünleşti

AK Parti Balıkesir Milletvekili 4. sıra adayı Ayşe Kardaş, 7 Haziran seçimlerinde partisine destek istemek için ilçemize gelerek esnafı ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili 4. sıra adayı Ayşe Kardaş, 7 Haziran seçimlerinde partisine destek istemek için ilçemize gelerek esnafı ziyaret etti.
Hafta sonu ilçemize gelerek ilçe esnafını ziyaret eden AK Parti Balıkesir 4. Sıra Milletvekili adayı Ayşe Kardaş, ilk olarak AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Milletvekili adayı Kardaş'ı AK Parti Erdek İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili meclis üyelerinden Pakize Ciciler ve Yaşar Ceyhun Mırız, Erdek Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan ile çok sayıda partili karşıladı.
Partide gerçekleşen toplantı sona erdikten sonra AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever'in yol haritasında ilçe esnafını ziyaret eden milletvekili adayı Ayşe Kardaş, işyerlerini dolaşıp 7 Haziran seçimlerinde esnaftan destek istedi. İlçe esnafının yakın ilgisi ile karşılaşan Kardaş, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi. 

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesini de ziyaret eden Kardaş, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek kendilerine şifa diledi.
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde tedavi gören AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever'in annesi Kamuran Sever'i de ziyaret eden milletvekili adayı Ayşe Kardaş, İlçe Başkanı Sever'in annesi ile bir süre sohbet etti.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş, ilçede esnaf ziyaretlerini tamamlamasının ardından kırsal mahalleleri ziyarete gitti.
Ocaklar, Narlı, Tatlısu, Çakıl ve Karşıyaka Mahallelerini de ziyaret eden Kardaş, mahalle halklarının sorunlarını dinledi.
Seçim çalışması için gittiği Karşıyaka'da bir düğüne de katılan Kardaş, düğün sahiplerini tebrik etti.
Erdek'e çok önem verdiğini dile getiren Kardaş, Erdek'i kendi çocukluk yıllarında olduğu gibi yine turizmin başkenti yapmak için çalışacağını söyledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli