Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ak Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş Partililerle Buluştu

Ak Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş Partililerle Buluştu

Ak Parti Balıkesir 4. sıra Milletvekili adayı Ayşe Kardaş seçim çalışmaları kapsamında ilçemizi ziyaret etti.

Ak Parti Balıkesir 4. sıra Milletvekili adayı Ayşe Kardaş seçim çalışmaları kapsamında ilçemizi ziyaret etti.
Ak Parti Erdek İlçe Teşkilat binasında partililer ile buluşan milletvekili adayı Ayşe Kardaş, kendisine karşı gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını dile getirdi.
Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Murat Sever, Ak Parti Erdek Belediyesi meclis üyesi Y. Ceyhun Mırız, Ak Parti Erdek Belediyesi meclis üyesi ve aynı zamanda Erdek Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu tanışma toplantısı, Milletvekili adayı Ayşe Kardaş kendisini tanıtmasıyla başladı.
Milletvekili adayı Ayşe Kardaş'ın kendisini tanıtmasının ardından söz alan Erdek Ak Parti İlçe Başkanı Murat Sever ise, Kardaş'a Ak Parti ilçe örgütü hakkında bilgiler verirken, Erdek'i tanıtarak ilçemizin sorunlarını dile getirdi.

Ak Parti Balıkesir 4. sıra Milletvekili adayı, Başbakanlık eski müşaviri Ayşe Kardaş, 7 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmaları gerektiğini söylerken, Geçtiğimiz günlerde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındaydım. Aday gösterilmemim ardından kendisini ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulunduk. Beyfendi Balıkesir'i çok önemsiyor ve çok yakından takip ediyor. Beyfendinin bana söylediği tek şey Balıkesir'de sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayın. Herkes ile bire bir temas kurun dedi. Bende beyfendinin ifadelerini sizlere aktarıyorum. Erdek'te kaç mahalle kaç köy varsa hepsini gezerek bire bir temaslar kurucaz. 7 Haziran'a kadar uyumadan çalışıcaz. 7 Haziran'dan sonra ise hizmet için kollarımızı sıvıyacağız.” dedi.
Erdek Ak Parti İlçe Teşkilat binasında yapılan tanışma toplantısının ardından Balıkesir Milletvekili adayı Ayşe Kardaş'a, Erdek'i gezdiren İlçe Başkanı Murat Sever, daha sonra partililer ile beraber sahilde işlev gösteren bir işletmede çay içtiler.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli