Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Uz Adalara getirilmesi planlanan hizmetler için vatandaşların sabırlı olmalarını istedi

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Uz Adalara getirilmesi planlanan hizmetler için vatandaşların sabırlı olmalarını istedi

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin üzerinden geçen 1 yılı değerlendirdi.

AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin üzerinden geçen 1 yılı değerlendirdi.
Gazetemiz Editörü Taygun Ertan ile bir araya gelen AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz yaptığı açıklamada, 30 Mart yerel seçimlerin üzerinden henüz 1 yıl geçtiğini daha önlerinde 4 yıl olduğunu hatırlatıp adalara yapılacak hizmetler noktasında herkesin sabırlı olması gerektiğine dikkat çekti.
Balıkesir'in 30 Mart yerel seçimlerini takiben Büyükşehir olduğuna vurgu yapan Uz, Büyükşehir statüsünün tam manasıyla oturmasının biraz zaman alabileceğine değindi.
AK Parti Marmara İlçe Başkanı Uz, Balıkesir'in Büyükşehir olması sonrasında gelişen bir seneyi şöyle değerlendirdi: "Geçtiğimiz yıl yapılan mahalli seçimler öncesinde Süleyman Aksoy`un partimizden aday gösterilmesini en çok ben istemiştim. Nitekim partimizden aday gösterilerek seçimleri çok büyük bir farkla kazandık. 

Seçimlerin ardından geçen bir yıllık süre zarfı içerisinde Belediye Başkanımız Aksoy ile koordineli ve çok uyumlu bir şekilde çalışarak adalarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.
Öncelikle biz halkımızdan biraz sabır bekliyoruz. Adalar halkımıza seçim öncesinde verdiğimiz bütün sözlerimizi yerine getireceğiz. Seçimlerin üzerinden henüz bir sene geçti. Önümüzde daha 4 yıl gibi uzun bir zaman var. Bu yüzden öncelikle verdiğimiz bütün sözlerimizi tek tek yerine getireceğimizi herkesin bilmesini istiyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur, bizim bütün sorunlarımızı dinliyor ve çözüm üretmek için bizimle birlikte çaba gösteriyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye`si olarak bizlere her zaman destek oluyor. Kendisin ede buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum."
Uz: Adaların öncelikli sorunu alt yapı ve hastanedir”
Marmara Adalar ilçesinin en büyük sorunun alt yapı ve hastane olduğunu dile getiren Uz, "Adalarımızın en büyük sorunu alt yapıdır. Alt yapı sorunumuzu bir an önce çözmek zorundayız. Bu konuyla ilgili bir takım çalışmalar başlattık. En kısa sürede Belediye Başkanımız Süleyman Aksoy ile birlikte tabii ki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğini alarak bu sorunu çözeceğiz. Adalarda sorun bitmez. Yine adalar halkımızın hastane mağduriyeti var. İlçemize kazandırılacak tam teşekküllü bir hastaneyle belki de hayatlar kurtaracağız. Çünkü ağır bir hasta deniz ambulansı ile hızlı bir şekilde Erdek`e nakil edilse de bir zaman kaybı söz konusu. Bazen bir hastanın hayatı için bir dakika bile çok önemli. Ayrıca adalarımıza meslek yüksek okulu kazandırmak en büyük hayallerimizden biri. Bu konu hakkında da belediye başkanımız ile birlikte somut adımlar atarak, Bandırmaya kurulacak olan Bandırma 17 Eylül Üniversitesi`nden bir meslek yüksek okulu adamıza açılması için gerekli yerlere başvurumuzu yaptık." dedi.
Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler hakkında da beklentilerini aktaran Uz, "7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde ben yine tek başımıza iktidar olacağımızdan şüphe duymuyorum. Ak Parti olarak Türkiye genelinde % 46 oy oranın altına düşmeyiz. Balıkesir`de de birinci parti çıkarız. Marmara Adalar ilçesi olarak ise adalar halkının bize olan güvenci ortadadır. Adalarda yine açık ara birinci parti olarak seçimlerden çıkarız." diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber: Taygun Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli