Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti İlçe Başkanı Sever durmak bilmiyor

AK Parti İlçe Başkanı Sever durmak bilmiyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever Kapıdağ Yarımadası ile Paşalimanadası, milletvekillerimiz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızın en gözde yerlerinden biri” diyerek bölgemizin her türlü sorununu bildiklerini ve bunlara çözüm üreteceklerini

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, bu kapsamda gazetemizi bir ziyaret etti,
Burada gündem ve bölgemize ilişkin olarak detaylı açıklamalar yapan Sever, başlarında Recep Tayyip Erdoğan olmadan girdikleri ilk seçimde yine birlik ve beraberliğin teminatı olacaklarını belirtti.
Sever, Recep Tayyip Erdoğan herhangi bir siyasi partinin başında değil ama şuanda devletin başında. Milletin oylarıyla gelmiş birinin başımızda olması da ayrıca bir güven veriyor. Erdoğan, bu ülkede 30 yıldır akan kanı durdurdu. Siyasi hareket olarak biz Diyarbakır'da ne söylüyorsak Edirne'de de aynısını söylüyoruz Türkiye'nin en fazla oyunu alan partiyiz Türkiye'de bu birlik beraberliği AK Parti sağlıyor, sağlamaya devam da edecektir.” dedi. 

Sever: Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi sandığa gömülecek ittifaklar var”
Seçimlerde AK Parti'nin iktidardan düşmesi için birçok kesimin yaptığı ittifakları sandığa gömeceklerini belirten Sever, Sandığa gömülecek oldukça ittifak var. Paralel yapı, CHP, HDP ittifak yapmışlar tek söyledikleri şey AK Parti gitsin diye ittifaktalar. AK Parti gidince ne olacak? Türkiye 2023'lere gidemeyecek 90'lara, 45'lere, 40'lara geri dönecek bunu istiyorlar böyle bir vizyon Türkiye'ye yakışmıyor ve 7 Haziran'da bu ittifakların hepsi sandığa gömülecekler” diye konuştu.
Sever: AK Partimiz açık ara önde, Balıkesir'de de birinciyiz”
Seçimler için partisinin yaptırdıkları anketlere göre önde oldukları bilgisi veren Sever, AK Partinin yapılan anketlerde uzak ara önde olduğunu ifade etti.
Sever: Erdek son 1 yılda inanılmaz geriye gitti”
Seçim çalışmaları kapsamında kısaca Erdek'i de değerlendiren Sever, İlçe başkanlığına seçildiğim günden bu yana toplumun farklı kesimleriyle bir araya geliyorum. Herkeste Erdek Kapıdağ Yarımadası ve Paşalimanadası daha iyi noktalara nasıl gelebilir? diye ortak bir gayret var. Erdek, Güney Marmara Bölgesinin muhteşem bölgesinde yer alıyor. Ancak, malum şahsın izlediği strateji sayesinde bölge halkımızın huzurunda, birliğinde büyük ayrışma gözleniyor, bu durum bizleri oldukça üzüyor. Herkesin söylediği aman birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmayalım diye bir gayret var. Gittiğimiz her yerde, AK Partiye yönelik olarak bütün hemşerilerimizin istikrar devam etsin huzur sürsün diye duaları ve destekleri var. 7 Haziran'da partimizin milletimizden yine güvenoyu almasıyla birlikte, Erdek'te huzuru birlik beraberliği tesis etmek adına gerek Ankara gerekse Balıkesir'den alacağım desteklerle elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel ilçemi kimseye yedirmeyeceğimi buradan ilan ediyorum.”
Sever: Koalisyonlar, ülkeyi batıran girişimlerdir”
Koalisyonun istikrarsızlıkla aynı olduğuna dikkat çeken Sever Koalisyonlar bir ülkeyi batıran, istikrarsızlaştıran girişimlerdir. Koalisyon dediğiniz krizdir, istikrarsızlıktır. Türkiye'de başkanlık sistemine karşı çıkanlar bunu AK Parti istiyor diye neden buna karşı çıkıyorsunuz? yeterki bir partiye oy verin istikrar olsun beğenmezseniz yine hesabını onlardan sorun. Bizler bu seçimde bölgemiz seçmenlerinin istikrara oy vereceğini düşünüyoruz.”
Sever: Partimizin yeni yerinin açılışına tüm halkımız davetlidir”
Uzun yıllardır ilçede AK Parti İlçe Başkanlığı olarak kullanılan binadan taşınacaklarını açıklayan Sever, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının açılış için hazır olduğunu kaydetti.
İlçemiz Yalı Mahallesi Balıkhane Sokak'ta bulunan bir ofisin parti binası olarak hazırlandığını dile getiren Sever, 21 Mayıs Perşembe günü parti binasında açılış yapacaklarını belirtip, açılışa AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili adayları, AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı ile çevre ilçelerin AK Parti teşkilatlarının mensupları ve Erdek İlçe Teşkilatına mensup partililerin katılacağını açıkladı.
Sever, ”Tüm sevenlerimizi ve Erdek halkını AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışına bekliyoruz” di yerek sözlerine ekledi.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false