Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever:

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever:

Malum şahıs başarısızlığını partimize yükleyemez”

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever Hiçbir yatırıma engel olmadık, olmayız da” şeklinde konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ilçede yapılmak istenen bazı yatırım ya da projelere engel oldukları iddialarına cevap verdi.
İlçeye kazandırılacak tutarlı tüm yatırımlara destek olacaklarını söyleyen Sever, çay bahçeleri ile bütünleşmiş ilçemizde çay bahçelerinin yenilenmesi adına gerçekleştirilecek tutarlı projelere imza atmaya hazır olduklarını ifade etti.
Malum şahıs tarafından yapılan açıklamalarda sürekli AK Parti'nin ilçeye yapılmak istenen hizmetleri engellemekle istediğinin vurgu-landığına dikkat çeken AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, bunun gerçekle hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti.
İlçe adına yapılacak her konuda yerel yönetim ve sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında yer aldıklarını ve bundan sonra da alacaklarının altını çizen Sever, 1 yıldır hiçbir yatırıma engel olmadıklarını söyledi.

Sever, halkın özellikle yanıltılmak istendiğini ve ilçe halkının kendilerine bakış açısını farklı yönlendirilmek istendiğini işaret ederek şu görüşlere yer verdi.
Son günlerde yerel basında malum şahsın yıktığı çay bahçelerini yenilemek istediğini ancak bunun bizim tarafımızdan engellendiği iddiaları gündeme getiriliyor. Erdek'e gelecek olan yatırımların bizim tarafımızdan engellenmek istenmesi söz konusu değildir. Seçim çalışmaları için milletvekili adaylarımız ilçemizi ziyaret ediyor. Adaylarımızı ilçemizle özdeşleşmiş çay bahçelerimizde ağırlamak istiyoruz maalesef yapamıyoruz ve çok üzülüyoruz. 9 aydan buyana ilçemiz yaşanamaz bir kente dönüştürülmüştür. Şu an belediye başkanlığı görevini yürüten malum şahıs ilçemizin gelişimi için yapılması gereken adımları atmamakta, bilinçli olarak atmadığı adımları engel olarak ta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'u, 2009-2014 arası görev yapan Belediye Başkanımız Hüseyin Aysan ile bizleri göstermektedir. Bizlerde bunun doğru olmadığını demek ki ortada gizli hesaplar ve gizli çıkarlar olduğunu iddia ediyoruz. Malum şahıs ve avanesinin şunu özellikle bilmesini isteriz ki, ilçemizi yok edecek projelere imza atmamız söz konusu bile olamaz. Bizim hedefimiz ilçemizi yatırımlara boğmak. Bakınız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur ve bölgemiz milletvekillerinin sayesinde Kapıdağ Yarımada sındaki tüm yolların yenilenmesi çalışmalarına başlandı. Hal böyleyken bizler, yatırımların önüne engel oluyoruz şeklinde suçlanmamızı kabul etmiyoruz. Erdek Çay Bahçeleri projesinin de AK Partililer tarafından engellenmek istendiği iddiasını kesinlikle reddediyoruz. Malum şahsın bizleri suçlamak yerine, önce halkımıza verdiği 200 vaatten kaç tanesini yerine getirdiğini açıklamasını bekliyoruz.”



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli