Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

AKP Milletvekillerinden Anneler Günü kutlaması

AKP Milletvekillerinden Anneler Günü kutlaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, parti teşkilatlarının düzenlediği Anneler Günü etkinliklerine katıldı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, parti teşkilatlarının düzenlediği Anneler Günü etkinliklerine katıldı.
 Başbuşcu Altınoluk`ta
Milletvekili Babuşcu`nun ilk durağı Altınoluk Beldesiydi.
AK Parti Altınoluk belde teşkilatı kadın kollarının Altınoluk Elit Kafe de düzenlenen Anneler Günü kutlama törenine, Babuşcu`nun yanı sıra AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir kadın kolları başkanı P. Mutlu Aydemir, belde ve belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, partililer ve çok sayı da davetliler katıldı. Törende, AK Parti Balıkesir Altınoluk belde teşkilatının seçtiği yılın annesi Latife Talay`a, Tülay Babuşcu yılın annesi plaketini takdim etti.
Plaket verdikten sonra kısa bir konuşma yapan Babuşçu, "Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz, en çok annelerin payı vardır. Anneler saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi de yine annelerdir. Cömertliğin karşılık beklemeden vermenin ve sabrın sembolü olan annelerin gelecek nesillerin hazırlayıcısı olduklarından, aile ve toplum hayatımız da çok önemli bir yeri bulunmaktır. Elbette sevgi ve merhametin, şefkat ve ilginin yeri doldurulamaz temsilcileri olan annelerin haklarını ödemenin kolay olmadığı da herkesçe anlaşılmalıdır. Hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren, bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan, dünyanın en yüce görevini yerine getiren sevgili annelerimizin anne adaylarımızın Anneler Günü`nü kutluyor, onlara sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.
Babuşçu Ayvalık`ta
AKP Balıkesir milletvekillerinin ikinci adresi Ayvalık ilçe teşkilatı oldu.
Burada parti başkanlığını ziyaret eden Babuşcu, daha sonra AK Parti Balıkesir Altınova teşkilatı kadın kollarının düzenlediği programa katıldı. Burada da kalabalık ve yoğun partili bayanların yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Babuşçu, geçen hafta Türk Anneler Derneği Genel merkezinin seçtiği yılın annesi olan ve Altınova da ikamet eden Halime Akyüz`le görüşmek istemesine rağmen, sağlık sorunları nedeniyle Akyüz etkinliğe katılamadığından görüşemedi. Yerine kızı Sermin Okçu davetliler arasındaydı. Babuşcu, Halime Akyüz adına kızı Sermin Okçu`ya çiçek ve anneler günü hediyesini takdim ederek Akyüz`e acil şifalar diledi.
Daha sonra yapılan müzikli eğlenceyle bayanlar hem anneler gününü kutladı, hem de eğlendiler.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı