Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AKP Milletvekilinden İvrindi turu

AKP Milletvekilinden İvrindi turu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu hafta başında İvrindi ve köylerini dolaştı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu hafta başında İvrindi ve köylerini dolaştı.
Milletvekili Babuşcu`nun gezisine, AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Yasemin Akkol, Vesile Güler, Mine Yalçınkaya, Selma Kaya ve İsmail Maçin`de katıldı.
2012-2013 lköğretim Haftası nedeniyle İvrindi ve köylerini ziyaret eden Babuşçu ve beraberindeki heyetin ilk durağı, AK Parti İvrindi kadın kolları oldu.
AKP Kadın Kolları görevlilerinin de yer aldığı gezi turunda ilk olarak Değirmenbaşı köyü ziyaret edildi. 
Değirmenbaşı köyünün hizmete yeni açılan ilköğretim okulunu ziyaret eden Milletvekili Tülay Babuşcu 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.
Okul Müdürü Mithat Fil, AKP`lilerin yaptığı ziyaretten son derece memnun olduğunu söyleyip, şahsım ve öğrencilerim adına ziyaretinizden dolayı AKP heyetine teşekkür etti.
Daha sonra sınıflarda öğrencilerle sohbet eden AKP Balıkesir Parti Milletvekili Tülay Babuşcu öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. 
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Babuşcu, öğrencilerle aynı sıralarda oturdu çeşitli hediyeler verip ilk günlerin heyecanlarına ortak oldu.
Ayrıca Demirciler İlköğretim Okulu ve kahvehanesine uğrayan Babuşcu, sırasıyla Kınık, Korucu ve Hacıahmetler köy kahvehanelerinde vatandaşlarla ile sohbet etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli