Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AKP Milletvekili Tülay Babuşcu Marmara'da

AKP Milletvekili Tülay Babuşcu Marmara

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, seçim çalışmaları için gittiği Marmara Adasını karış karış dolaşıp, partisinin adaylarına destek istedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, seçim çalışmaları için gittiği Marmara Adasını karış karış dolaşıp, partisinin adaylarına destek istedi.
Geçtiğimiz gün Marmara Adasını seçim çalışması için ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu`yu iskelede yoğun bir kalabalık karşıladı.                    
Karşılamada, AK Parti Marmara İlçesi Belediye Başkan adayı Süleyman Aksoy, belediye meclis üyesi adayları, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda ada halkı hazır bulundu.
AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı`na geçen milletvekili Babuşcu ve beraberindeki partililer, belediye başkan adayı Süleyman Aksoy, belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı yaptı. Buradan iskele meydanını dolduran ada halkına hitap etmek üzere iskele meydanına geçildi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, konuşmasına, kendisini dinlemek üzere gelen meydanda toplanan coşkulu ve yoğun kalabalığa teşekkür ederek başladı.
Ada halkına, başbakandan selam getirdiğini söyleyen Babuşcu, "Adalar bizim için çok önemli çünkü buraları bir turizm cenneti bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Ekonomimize ve istihdama katkı sağlayacağız işte bu yüzden Marmara adası için Süleyman Aksoy diyoruz" dedi.
Marmara için Süleyman Aksoy`un bir şans olduğunu belirten Babuşcu, devamında şunları kaydetti: "Aksoy neden şans? Şu an kendisi  hemen yanınızdaki Saraylar beldemizde mevcut belediye başkanı bir Saraylara bakın birde Marmara`ya. Aradaki fark çok net ortada aynı zamanda genç, dinamik ve tecrübeli bir başkan soyadı gibi kendi de `AK` olduğu için. İşte bu yüzden Marmara da Süleyman Aksoy`a desteklerinizi bekliyoruz. Artık büyükşehir olduk sizlerde her ilçemiz ve mahallemiz de olduğu gibi büyükşehir belediye başkanı için oy kullanacaksınız. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Edip Uğur onu sizlere uzun uzun anlatmama zaten gerek yok, sizler onu çok iyi tanıyorsunuz. Balıkesir için Ahmet Edip Uğur tarihi bir fırsat ve şans ise Marmara içinde Süleyman Aksoy öyledir."
Marmara Belediye Başkan adayı Süleyman Aksoy`da projelerini anlatarak belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı.
Miting sonunda vatandaşlar AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Adaya ilk defa bir bayan milletvekilinin geldiği itirafında bulunan vatandaşlar çok memnun kaldıklarını dile getirdikleri gözlendi.
Akşam saatlerine doğru ise Saraylar beldesine geçen Babuşcu, Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy`u makamında ziyaret etti. Belediyenin yaptığı spor komplekslerini, park ve bahçeleri yerinde gezerek bilgi aldı. Yapmış olduğu çalışmalarından dolayı belediye başkanı Süleyman Aksoy`a teşekkür etti.
Daha sonra Saraylar`da bulunan mermer ocaklarını ziyaret eden Babuşcu çalışmaları yerinde izledi mermer işletmelerinin firma sahipleri ile bir araya gelen Babuşcu, işletme sahiplerinden bilgi alarak yaşadıkları sorunları ilgili bakana telefonla aktararak çözüm aşamasına getirdi. Güzergah üzerinde Topağaç Köyünü de ziyaret eden Babuşcu burada da köy halkı ile sohbet ettikten sonra Marmara`ya dönerek adadan ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli