Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP Milletvekili Babuşçu mezuniyet töreninde

AKP Milletvekili Babuşçu mezuniyet töreninde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu kendisinin de mezunu olduğu Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu kendisinin de mezunu olduğu Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı. Babuşcu, mezunu olmaktan gurur duyduğu okulun mezuniyet törenine olmaktan büyük gurur duyduğunu dile getirdi.
Babuşçu devam eden konuşmasında şunları kaydetti: "Farklılıklarımız bizim en önemli zenginliğimiz, geçmişten gelen mirasımızdır. Bu mirası eğitim üzerinden korumak ve güçlendirmek için de çok önemli pek çok projeyi hayata geçirmiş durumdayız. Her birinizin ülkemizin gelişme ve kalkınmasında önemli roller üstleneceğiniz inanç ve umuduyla mezunları başarılı, mutlu, değişen dünyaya uyumlu, bilgi ve becerilerle donanmış olarak görmek en büyük arzu ve mutluluğumuzdur.
Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Sizden bir şey kalır geride Kırılan kalbinizden bir parça mı yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı?
Bilginin çok hızlı el değiştirdiği, her gün her saat yeniliklerin ve değişimlerin olduğu bir çağda yaşıyoruz.. Sizler için tek hedef olmalı: Nerede ve hangi meslekte olursanız olun, en iyisi olmak. Bizler sizleri hangi meslekte olursanız olun yarın çevremizde daima kaliteli bireyler olarak görmek istiyoruz. Sizin kaliteniz bu milletin geleceğinin aydınlık olması demektir. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Atatürk "Bütün umudum gençliktedir" diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Aziz ve asil milletimizin değerlerini kuşanmak, onlara sadakat göstermek, geliştirip zenginleştirerek geleceğe taşımak öncelikli hedef olmalıdır. Devletinin ve milletinin değerlerini ve menfaatlerini her türlü çıkar endişesinin üstünde tutmak. Çağını doğru okuyacak yeterliliğe sahip, ufku geniş, insani duyarlılıkları gelişmiş birey olabilmek. Mesleki bilgi ve birikimi çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek zenginlikte olmak. Mesleki ve iş ahlakını vazgeçilmez ilke kabul etmek ve buna sadakat göstermek.
Bilgi ve iletişim teknolojilerinden en üst seviyede yararlanabilmek. Diyaloğa, tartışmaya ve gelişmeye açık olabilmek. Bunları kazanan insan hem kendisine hem de çevresine faydalı insan demektir.
Birer insan olarak bu milletin geleceğine tesir bırakmanızı bekliyoruz. Bundan sonra çıkacağınız hayat yolculuğunda yolunuz açık olsun. Rabbim yüzünüzü ak etsin ve sizi her türlü kötülükten, yanlışlardan korusun dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli