Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKP İlçe Başkanı Bıyıktan Yakara övgü dolu ifadeler

AKP İlçe Başkanı Bıyıktan Yakara övgü dolu ifadeler

AK Partili Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakarın son 9,5 yılda Gönende yatırım ve hizmetleriyle Gönende farkındalık yaratıp, hizmet çıtasını yükselttiğini açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Av.

AK Partili Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın son 9,5 yılda Gönen`de yatırım ve hizmetleriyle Gönen`de farkındalık yaratıp, hizmet çıtasını yükselttiğini açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık, teşkilatıyla uyum içinde çalışan Başkan Yakar`ın, Gönen`i değiştiren projelerin altına imza attığını söyledi.
AK Parti Gönen İlçe Başkanı Bıyık, Belediye Başkanı Yakar`ın 9,5 yılını değerlendirdi.
AKP İlçe Başkanı Bıyık, Belediye Başkanı Yakar`ın hizmetlerini şöyle sıraladı:
"Enkaz halinde devir alınan Kaplıcalar vardı. 10 yıl önce kahve köşelerinin başlıca konusu olan Kaplıcalar, akılcı yönetimle işletme hüviyeti kazandı, iflastan kurtuldu, Gönen ekonomisine yeniden kazandırılarak, dedikodu malzemesi olmaktan çıktı. Yine, hala bölgenin başlıca sorunu olan çöplük, Katı atık çöp depolama sahasıyla aşıldı. Çevre yolu, şehir içi trafiği rahatlattı. Türkiye`nin en büyük Kapalı Pazar yerini Gönen`e kazandırdık. Doğalgazı bugün Gönen`in yarısı kullanır hale geldi. Yeşille özdeşleşen Gönenimize yeni yeşil alanlar ve parklar kazandırıldı. Plevne Cami ve meydan düzenlemesi, eğitime verilen destek, kazandırılan yeni meydanlar. Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar, 9,5 yılda Gönen`i geleceğe taşıyan, yatırım ve hizmetleri yaşama geçirdi. Teşkilat olarak biz, Gönen ve halkı için çalışan bir belediye başkanına sahip olmaktan onur duyuyoruz."
Bıyık: "Gönen halkı çalışanı takdir eder"
AK Partili yerel yönetimin son 9,5 yılda Gönen`e yatırım ve hizmetleriyle imzasını attığını, kentin her noktasının yatırım ve hizmetlerle nakış nakış işlendiğini söyleyen Bıyık, "Gönen`de başarılı bir yerel yönetimin olmasının temelinde, Belediye başkanımız Hüseyin Yakar`ın partisiyle uyumlu çalışması ve aynı zihniyeti başlaması. Gerek partimizin, gerekse belediye başkanımızın tek önceliği ve amacı Gönenimize ve halkımıza hizmet etmek. Gönen halkı da yapılan her çalışmayı takdir ediyor. Bunun kanıtı da yapılan tüm kamuoyu yoklamalarında belediye başkanımızın başarılı çıkmasıdır" dedi.
Bıyık: "Kaplıcalar Gönen`in kanayan yarasıydı"
10 Yıl öncesine kadar Gönen`in ana sorunun Kaplıcalar olduğunu hatırlatan AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık, "Gönen ekonomisinin lokomotifi kaplıcaların içine düştüğü çıkmaz, borç batağı ve iflasın eşiğine gelmesi Gönen`in birinci konusuydu. Kahve köşelerinde herkesin dilinde Kaplıcalar vardı. Akılcı yönetim, radikal kararlar ve yapılan yatırımlarla Kaplıcalar, ekonomiye kazandırılırken, işletme oldu." dedi.
Bıyık: "Yakar, Gönen`i nakış nakış işledi"
Bugün hala Balıkesir`in en büyük ilçelerinin başlıca sorunu olan çöp meselesinin Gönen`de, Başkan Yakar`ın dirayetli çalışması neticesinde aşıldığını, Gönen`in katı atık çöp düzenleme tesisi olan ender ilçelerin başında geldiğine işaret eden Bıyık, Türkiye`nin en büyük kapalı Pazar yerinin Gönen`e kurulduğunu ifade etti.
Bıyık, "Çevre yolları belediye olanaklarıyla kazandırılırken, gerek yeşil alanlar gerekse meydanlar arttı. Mezbelelik haldeki eski kültür merkezinin yerine Gönen`in en nezih mekanlarından Kordon Park, Koza Park kazandırıldı. Hayal olarak görülen doğalgaz halkımızın kullanımına sunuldu. Doğalgaz, aynı zamanda insanımıza yapılan yatırım. Kış aylarındaki yoğun hava kirliliği doğalgazla birlikte önemli ölçüde azaldı. Kanalizasyon hatları değişti, belediye başkanımız, Gönen`i yatırım ve hizmetleriyle nakış nakış işledi." dedi.
Bıyık, "Spor tesisinin inşaatı devam ederken, köylerde de spor tesislerinin yapılmasının önü açıldı. Karşıyakaspor kulübü kurulması, inşaatı devam eden düğün salonun Karşıyakaspor kulübüne tahsis edilmesi önemlidir. Her çocuk bir sporcu projesi kapsamında tüm okullarımıza spor malzemesi belediyemiz tarafından sağlandı." dedi.
Bıyık: "Kurumlar arası işbirliği gelişti"
Başkan Yakar`la birlikte Gönen`de örnek gösterilen çalışmaların ortaya çıktığını da kaydeden Bıyık, "Kurumlar arası işbirliği ve diyalog gelişti. Gönen Belediyesi ile Ticaret Odasının ortaklığında Endüstri Meslek Lisemize 1 Milyon lira değerinde 17 ek derslik kazandırıldı. Ticaret Borsasıyla belediyemizin ortaklığında Marmara bölgesinin en modern ve büyük hayvan Pazarı Gönen`e kuruldu. Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar, kentin dinamiklerini harekete geçirdi. Bu, Gönenin kazanımıdır." dedi.
Bıyık: "Başkanımızın yanındayız"
Gönen Belediyesinin, uzlaşı kültürü demokrasi anlayışıyla parmakla gösterilen belediyelerin başında yer aldığını öne süren Bıyık, "Belediye Meclisindeki hoşgörü ve demokrasi kültürü, sokağa taşındı. Halkın arasındaki kutuplaşma ve zıtlaşma ortadan kalktı. Siyasetin seviyesi yükseldi. Bunun mimarı da belediye başkanımızdır. Biz, teşkilat olarak Gönen`in çıkarlarını savunduğu, Gönen`e hizmet etmekten başka gayesi olmadığı için Belediye Başkanımızın yanındayız" diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli