Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur Edremit'teydi:

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur Edremit

Onlar laklak eder biz iş üretiriz

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur Edremit'teydi. Yukarı Çarşı'da esnafı ziyaret eden Milletvekili Uğur tek tek dükkanlara girip yurttaşlarla sohbet etti, bazen şakalaştı, bazen de dert dinledi. Bazı esnaflar AKP'li milletvekillerini yeterince esnafı dolaşmamakla buna karşın CHP'li vekillerin kendilerine daha çok geldiğini söyleyince Milletvekili Uğur Onların işi yok gücü yok. Boş boş geziyorlar. İşleri güçleri gezmek. Bizim işimiz gücümüz hizmet. Onlar gelir lak lak yapar gider, biz geliriz dertlere çare olur, bir iş görür, bir yurttaşın bir sorununu çözeriz. Aramızdaki fark bu” şeklinde cevap verdi.
AKÇAY PLAJINA SATIŞ TEPKİSİ
Esnaf ziyaretleri esnasında bir kuyumcu esnafı ise AKP''nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti anlatırken Akçay'da satılan plajın Akçay'ın yarısı olduğunu, Akçay'da yaşayan bir vatandaş olarak bundan büyük üzüntü duyduklarını belirterek Bizim gençliğimizde Akçay o satılan plajdan başlar, Sarıkız Heykeli'nin orada biterdi. Yani o plajı satmak Akçay'ın yarısını satmaktır. Yazıktır, günahtır. Ağlayarak öğrendik biz bunu. İlçe Başkanınız Yüzüak'ın ismini çok duyduk. Sağolsun bu konuda mücadele ediyor ama lütfen bu işe siz de el atın” dedi. 
Milletvekili Uğur da konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek İlçe Başkanımıza bakın, gepgenç bir hukukçu. Konuyla ilgileniyor. Edremit'in bütün meseleleri ile ilgileniyor, içiniz rahat olsun” dedi.
Favori Kuyumculuğun sahibi Nabi Gündüz'ü de ziyaret eden Milletvekili Edip Uğur'a Gündüz bankaların altın satmasının sakıncalarını ve de bunun kuyumcu esnafını nasıl etkileyeceğini anlattı. Bankaların şimdiden altın toplamaya başladığını belirten Gündüz bu uygulamanın kuyumcu esnafını bitireceğini söyledi. Milletvekili Uğur konuyla ilgili notlar alarak ilgileneceğini söyledi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Edip Uğur Edremit'te son olarak Avcılar Kulübünü ziyaret etti. Burada avcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Uğur Kulüp Başkan Vekili İlhan Deveci ve avcılar ile bire bir sohbet etti.
KATİL DEĞİL, DOĞA DOSTUYUZ. ED-BEL'İN TAŞ OCAĞINA KARŞI EYLEMDE BİZ DE VARDIK”
Başkan Vekili İlhan Deveci Türkiye genelinde Edremit Avcılar Kulübü'nün en çok resmi kayıtlı avcı olan kulüp olduğunun altını çizerek Türkiye'de 3.5 milyon avcıdan 115 bininin kayıtlı olduğunu gerisinin kaçak avlandığını belirtti. Edremit Avcılar Kulübü olarak doğa dostu olduklarını ifade eden Deveci Örneğin doğaya keklik saldık. Bizi dışarıdan görenler, bilmeyenler katil sanıyor. Oysa biz burada doğayla yaşam, doğayı koruma felsefesini veriyoruz. Örneğin geçen gün 7 köy bir araya gelerek taş ocağının köyde doğaya, zeytin ağaçlarına, su kaynaklarına zarar vereceğini söyleyerek eylem yaptı. Biz de o Dereli'deki taş ocağına karşıyız, vatandaşlarımızla birlikte o eyleme katıldık, tepkimizi koyduk” dedi.
Dernek olarak Milletvekili Uğur'dan Vakıflar'a ait 20 metrekarelik alanı almak istediklerini kaydeden Deveci Kulübümüzün önünde 20 metrekarelik, Vakıflar'a ait bir yer var. Orayı satın almak istiyoruz. Bize yardımcı olabilir misiniz?” diye de sordu. 
RESMİ KURUMLAR ONAY VERMEDİ, ÇED ALAMAZLAR”
      Kulübün önündeki yer için Vakıflar Müdürü ile görüşeceğini, AKP Edremit İlçe Başkanına arsanın pafta numaralarını vermesini isteyen Uğur, Dereli'deki taş ocağı için devlet kurumlarından herhangi bir onay olmadığını, ÇED alamadıklarını bahsi geçen ocağın zeytinliğe sıfır mesafede olduğunu oranın çalışmasının söz konusu olmadığını söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı