Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu Burhaniyede

AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu Burhaniyede

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Burhaniyeye geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Burhaniye`ye geldi.
AK Parti Burhaniye Belediye Başkan Adayı Necdet Uysal ve kalabalık partili grubu tarafından karşılanan Soylu, Pelitköy`e geçerek burada AK Parti Seçim Bürosunun açılışına katıldı.
Soylu, "Tercihiniz, `Eski Türkiye`mi? `Yoksa `Yeni Türkiye`mi`?"   
Burhaniye ilçesine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kalabalık bir partili grubu tarafından Burcu Salça Fabrikası önünde yüzlerce araç ile karşılandı. AK Partililer Burcu Salça Fabrikası önünden hareket eden yüzlerce araçla şehir içerisinden geçen konvoy Pelitköy Beldesine gitti.
Seçim bürosunun açılışını bayanlar gerçekleştirdi
Pelitköy Beldesinde yüzlerce Pelitköylü tarafından davul ve zurnalarla karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Burhaniye Belediye Başkan Adayı Necdet Uysal, AK Parti Seçim Bürosunun açılışı yapılmadan önce halkla bir süre sohbet etti.
Soylu, AK Parti Seçim Bürosunun açılış kurdelesini `AK Partiye hayırlı ve başarılı olması dileğiyle` kadınlara kestirdi. Kurdeleyi kesen AK Partili kadınlar "Burhaniye`de AK Partinin kazanması için çok çalıştıklarını inşallah büyük farkla Burhaniye Belediye Başkanlığını kazanacakları sözü verdikten sonra `Hayırlı Olsun` dilekleriyle kurdeleyi kestiler.
Uysal: "Zeytin bizim kültürümüz"
AK Parti Burhaniye Belediye Başkan Adayı Necdet Uysal, "Zeytin bizim kültürümüzdür. Halkımızın % 70`i zeytinden gelen gelir ile geçiniyor. Birkaç yıldır yapılamayan `Havadan Uçakla İlaçlamayı` bir uçak alıp, ilaçlamayı biz yapacağız diye söz vermiştik ama artık bu ilaçlama işini Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Edip Uğur üstlendi. Uğur, havadan uçakla ilaçlamayı biz ücretsiz olarak ve doğal ilaçlarla yapacağız diye söz verdi. Zeytincimiz artık ilaçlama parası vermeyecek. Pelitköy ile sahilin sorunlarını biliyorum ve çözüm için uğraş vereceğim. Bugünde trilyonluk büyük yatırım projelerimizi gerçekleştirmek ve çocuklarımıza aş ve iş sağlamak için sizin 30 Mart`ta desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhuriyet ve demokrasi tarihinin en önemli kararını sizler vereceksiniz. 30 Mart seçimleri bizim önümüze bir tercih koyuyor. Bu tercih, `Eski Türkiye`mi?` yoksa `Yeni Türkiye mi?` Ya eski Türkiye`yi kabul edeceğiz, ya da uzaya araç gönderen, kendi savaş ve yolcu uçağını, tankını, radara yakalanmaz gemisini, hatta uçak gemisi ile muhalefetin hayal bile edemeyeceği projelere imza atılan `Yeni Türkiye`yi` kabul edeceğiz. Yeni Türkiye`ye kurulan tüm kumpasları, tuzak kuranları, Türkiye`nin aydınlanmasını istemeyenlere, şantaj ve montaj yapanlara milli iradenin gücünü milletçe gösterelim. Milletimizin seçimlerde verdiği tüm cevaplara rağmen, `Yeni Türkiye`ye karşı her türlü hileyi ve oynamaktan asla vazgeçmediler. Bu millete `Diz Çökertmeye çalıştılar` ama bu millet diz çökmedi ve onlara ders verdi. 30 Mart`ta milletimiz bunlara bir ders daha verecektir" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli