Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

AKP Bandırma belediye meclis üyeleri, BASKİ için yer istemiş!

AKP Bandırma belediye meclis üyeleri, BASKİ için yer istemiş!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, AKP'li Bandırma Belediye Meclis Üyelerinin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BASKİ için Bandırma'nın eski belediye binasından yer istemelerine tepki gösterdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, AKP’li Bandırma Belediye Meclis Üyelerinin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ için Bandırma’nın eski belediye binasından yer istemelerine tepki gösterdi. Belediye meclisinin Ocak ayı toplantısında konuşan Mirza, AKP’li meclis üyelerine şöyle seslendi:
“Sizler, BASKİ’nin görevlisi değil, Bandırma Belediye Meclisi’nin üyelerisiniz. Bu nedenle BASKİ adına bizden yer talep etmeniz doğru değildir. Bırakın, bu talepleri BASKİ yapsın. Zaten, eski belediye binasında önümüzdeki dönemde yeni projeler uygulayacağımız için BASKİ’ye yer vermemiz de mümkün değildir.”
Bandırma Belediyesi’nin AKP grubunun, Alp Bostancı ve Yakup Ataş’ın dışında ortak imzalarını taşıyan bir yazıyla Bandırma Belediye Başkanlığı’ndan, BASKİ için eski belediye binasından yer istedikleri öğrenildi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli