Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AKP İlçe Başkanı Alp Bostancı: ?Bandırmalı vatandaşlarımızla aramızda gönül köprüsü oluşturacağız?

AKP İlçe Başkanı Alp Bostancı: ?Bandırmalı vatandaşlarımızla aramızda gönül köprüsü oluşturacağız?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma İlçe Başkanlığına getirilen Alp Bostancı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma İlçe Başkanlığına getirilen Alp Bostancı, ?Bandırmalı vatandaşlarımızla aramızda gönül köprüsü oluşturacağız? dedi. Yeni yönetim kurulunda her meslekten kişinin görev aldığına işaret eden Bostancı, şunları söyledi:
?Yönetim kurulumuzda mesleklerinde başarılı, duyarlı, inançlı kişiler yer alıyor. Bu kadroyla yeni bir sinerji yakalamak istiyoruz. Biz, milliyetçi, muhafazakar, demokrat ve mağdur insanların partisiyiz. Bandırma´daki yerel seçimi kaybetmekten kendimize gerekli dersleri çıkardık ve hatalarımızı gördük. Biliyoruz ki Bandırmalı, güler yüzlü hizmet istiyor. Özelinin dokunulmasına karşı çıkıyor. Bandırma´da yaşayanlar, biat toplumu değil.?
CHP´nin, Sedat Pekel döneminde projeleri olmadan, sadece güler yüzle seçim kazandığını, şimdi aynı uygulamayı Dursun Mirza´nın sürdürdüğünü öne süren Bostancı, ?Ancak bu yerel yönetim, 5 yıllık görev süresi içinde sadece yeni pazar yeri yapmakla yetinirse başarılı sayılmaz. Bandırma, çok daha kalıcı ve yeni yatırımlar bekliyor. Kaldı ki yeni pazar yeri, Bandırma için öncelikli hizmet değildi? diye konuştu.
Partisinin Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´nın, Bandırma için şans olduğunu vurgulayan AKP Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, ?Kadınlar, siyasi atmosferi olumlu yönde etkiliyor. Bandırma´ya da bir bayan eli değmeliydi, iyi oldu. Sema hanımla birlikte el ele vererek, Bandırma için iyi hizmetler üreteceğimize inanıyorum? dedi.
Kendisinin başkanlığındaki yönetim kurulunun, iyi niyetle Bandırma için çalışacağını belirten Bostancı, geçtiğimiz günlerde, partisinin Balıkesir milletvekillerinin Bandırma´ya gecikmeli gelmesi nedeniyle partilerinin binasından ayrılan basın mensuplarından özür diledi. Bostancı, Salı günü Bandırma´ya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız´ın da seçim çalışması için geleceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı