Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKP Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan:

AKP Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan:

?Erdek´te oylarımızı artırdık?

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, 16 Nisan 2017 referandumunda, önceki yıllara göre Erdek´te oylarını artırdıklarını öne sürdü.
Referandumda, Balıkesir´de, oylarını artıran üç ilçe arasında Erdek´in de bulunduğuna işaret eden Kayan, ?Üstelik, Erdek Belediyesi yönetimi de bizde değil? dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesi ve 16 Nisan´daki referandumda halkın istediğinin olduğunu belirten Kayan, şu değerlendirmede bulundu:

?Türkiye´nin tarihinde anayasal ve siyasal değişiklikler hep, halkın dışındaki güçler tarafından gerçekleştirilirdi. Şimdi artık halkın dediği oluyor. Bu çok önemli bir gelişmedir.?
Referandumda, Yüksek Seçim Kurulu´nun eleştirilmesi ile ilgili olarak gazetemizin sorusuna da yanıt veren Kayan, ?Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum. Gerekirse konunun muhatabı Yüksel Seçim Kurulu aıklama yapar? diye konuştu. Haber : Önder Balıkçı



Gül Örgün
22.04.2017 17:15:53
Daha da artırın İnşallah. Böylece halkın hizmet beklediğini de fark edebiliriz. Kemal Bey, köylerden, Erdek merkezine girmeden, doğrudan Bandırma´ya çıkacak bir çevre yolu projesi için de fikir öncülüğü yapar mısınız? Teşekkürler.

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli