Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Akova, aydınlık yarınlar için tekrar adayım dedi

Akova, aydınlık yarınlar için tekrar adayım dedi

CHP Balıkesir Milletvekili A. Nedret Akova, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili A. Nedret Akova, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Milletvekilliği aday adaylığı başvurusundan sonra basına yazılı açıklama gönderen Akova, şu ifadelere verdi: “7 Haziran 2015’de yapılacak genel seçim için Balıkesir’de CHP milletvekili aday adayıyım. Türkiye için bir dönüm noktası olan bu seçimde partimizin adaylarını önemli ölçüde önseçimle belirleyecek olmasının, partimiz için bir kazanç ve Türkiye siyaseti için örnek alınması gereken bir uygulama olmasını umuyorum.”
Akova, aday adayı olma gerekçelerini ise şöyle özetledi: “Aydınlık yarınlar için, Özgürlük için, Ülkemizin bütünlüğü için, Demokrasinin işlemesi için, Cumhuriyeti ayakta tutmak için, Herkesin eşitlik, özgürlük ve refah içinde yaşaması için, Çağdaş, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti için, Yargının bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü için, Kadın-erkek fırsat eşitliği için tüm yurttaşlarımızı CHP’ye güç vermeye çağırıyorum. Bu nedenlerle, 29 Mart’ta yapılacak önseçimlere katılıyorum. Desteğiniz benim için bir onurdur.”



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli