Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Akın´a Balıkesir´de sevgi seli

Akın´a Balıkesir´de sevgi seli

Akın´ın açık hava toplantısına Mirza, Sarı ve Barçın da katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi´nin (CHP) Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı adayı olarak açıklanan Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, ?Hizmet etmek için hizmete talibim? dedi.

Balıkesir´in Değirmenboğazı bölgesinde uzun bir araç konvoyu ve davul-zurna eşliğinde karşılanan Akın, daha sonra Balıkesir Ali Hikmet Paşa meydanında toplanan kalabalık bir topluluğa seslendi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın´ın da hazır bulunduğu açık hava toplantısında konuşan Akın, şunları söyledi:

?Hemşerilerimin her zaman emrindeyim. 4 yıllık milletvekilliği dönemimde bir Allah´ın kulunu ayırmadım. 1 milyon 200 bin nüfusuyla tüm Balıkesir´in hizmetindeyim. Hizmet etmek için hizmete talibim. Şimdi burada, sizlerin huzurunda herkese bir söz vereceğim. Çok çalışacağım, çok çalışacağım, çok daha fazla çalışacağım. Balıkesir´i, Türkiye´nin kıskanılan, 1 numaralı ama plakası dolayısıyla 10 numara olması için gecemi gündüzüme katacağım. Benim memleketime borcum var. Balıkesir´e borcum var. Benim bu millete, bu memlekete vefa, hizmet borcum var. İşte bu borcu ödemek için sizden yetki istiyorum. Siyasete ?Balıkesir benim ailem´ diyerek başladım. Bu duyguyu yürekten hissediyorum.?

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Akın Balıkesir sevgi seli
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli