Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, Balıkesir’de ağırlanan depremzedeleri ziyaret etti

Akın, Balıkesir’de ağırlanan depremzedeleri ziyaret etti

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, deprem bölgesinden gelerek Balıkesir ilçelerinde yerleşen depremzedelere ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, deprem bölgesinden gelerek Balıkesir ilçelerinde yerleşen depremzedelere ziyaretlerini sürdürüyor. Bigadiç, Gönen, Bandırma, Erdek’te depremden etkilenen vatandaşlarla bir ara gelen Akın, "Yaralarımızı Millet olarak kenetlenip dayanışma içerisinde hep birlikte saracağız.” dedi. 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Balıkesir ve ilçelerine gelerek yerleşen depremden etkilenen vatandaşların sayısının 17 bin 499 olarak açıklanırken, Balıkesirliler el birliğiyle yaraları sarmak için büyük çaba gösteriyor. 
Bigadiç’te depremden etkilenen vatandaşlarla yemekte bir araya gelen Akın, daha sonra Gönen, Erdek ve Bandırma’da depremzede vatandaşları ziyaret etti. 
Depremzedelere geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulunan Akın, Balıkesir’i evleri olarak görmelerini istedi. 
Yaşanılan acıların paylaşılarak azaltılacağının altını çizen Akın, “Acılarımızı unutmamız mümkün değil ama yüreğimizle birbirimize sarıldığımızda daha da güçleneceğiz. Millet olarak, Balıkesirliler olarak dayanışma içinde büyük felaketin yaralarını sarıp hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız.” diyerek sözlerine ekledi.   Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı