Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Akın, tüm Balıkesirlileri kucaklama sözü verdi

Akın, tüm Balıkesirlileri kucaklama sözü verdi

Türkiye´de ilk Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, sadece CHP´lilerin değil herkesin oyunu almaya talip olduklarını belirterek

Türkiye´de ilk Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, sadece CHP´lilerin değil herkesin oyunu almaya talip olduklarını belirterek ?Balıkesirimizde herkesi kucaklayacağım. Bir olacağız, beraber olacağız. Projelerimizi bu anlayış üzerine hazırladık.? diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na adaylığı açıklandıktan sonra Balıkesir´de büyük bir coşkuyla karşılanan Ahmet Akın, Susurluk ve Bigadiç ilçeleri ile mahallelerinde yaptığı ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.
Balıkesir´de hafta sonu Ali Hikmet Paşa Meydanı´nda gövde gösterisine dönüşen konuşmasının ardından durmaksızın ilçe ziyaretlerine başlayan Akın ?Balıkesir benim ailem diyerek çıktığım bu yolda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak herkesi kucaklayacak, sıkılmadık el, gidilmedik ev bırakmayacağım. Ben Balıkesirli hemşerilerimin gözünde umudu gördüm bu beni çok mutlu etti. Çünkü hepimiz inanıyoruz. Umudu yakaladık, şimdi de başarıyı yakalayacağız. Bütün herkesi kucaklayan, bir olan, beraber olan politikalarımızla projelerimizle yola çıktık. Bir olacağız beraber olacağız. Çünkü bir olursak beraber olursak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını alırız.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı