Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AKIN İLÇE İLÇE MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

AKIN İLÇE İLÇE MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Adı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´i deyim yerindeyse arşınlıyor.

Adı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´i deyim yerindeyse arşınlıyor.
Ziyaret ettiği yerlerde ?Balıkesir Benim Ailem? ifadelerini kullanan Akın, soğuğa rağmen gittiği yerlerde ev ziyaretlerinde bulunmayı da ihmal etmiyor.
Hafta içi programına CHP Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Akın, yeni seçilen İl Başkanı Serkan Sarı´yı makamında ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti.
Akın, daha sonra Bitlis´in Hizan ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü üyelerine düzenlenen operasyonda askerlerimizin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan askerlerimizden biri olan Jand. Astsb. Üçvş. Ferruh Kulaoğlu´nun cenaze törenine katıldı.
Akın, cenazeden sonra CHP Balıkesir Karesi İlçe Başkanlığı´na yeni seçilen Dilek Yalçın´ı ve yönetimini makamında ziyaret ederek, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti. Akın, daha sonra Balıkesir Karesi İlçe örgütü ile birlikte Yağcılar ve Çaypınar mahallelerini ziyaret edip mahalle sorunları hakkında bilgi aldı. Hemşerileriyle mahalle kahvesinde bir araya gelen Akın, çay ocağının başına geçip bizzat çayları doldurarak, çayların servisini üstlendi. Hemşerilerine yakınlığı ile bilinen Akın, Balıkesirli hemşerilerinin gönlünü kazanmaya devam ediyor. Akın, kahvehane ziyaretinden sonra evlere yaptığı ziyaretlerde de ev halkından biriymiş gibi muamele gördü.
Akın, mahalle ziyaretleri sonrasında Balıkesir Gönen Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Zeki Kahya´yı ziyaret edip, otobüs şoförlerinin sorunları hakkında bilgi aldı.
Akın, Salı günü programına Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı ziyaret ederek başladı. Hüseyin Sarı´dan Erdek´in sorunları hakkında bilgi alan Akın, Erdek ziyareti sonrasında Marmara Adası´na giderek CHP Marmara İlçe Başkanlığı´nda güven tazeleyerek yeniden seçilen Nevzat Başkan ve yönetimini ziyaret ederek, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti. CHP Marmara İlçe örgütü ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Akın, partisinin ilçe örgütü ile birlikte Topağaç, Gündoğdu ve Çınarlı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli