Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akın, bayramda gitmediği yer bırakmadı

Akın, bayramda gitmediği yer bırakmadı

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın´ın Ramazan Bayramı programı çok yoğun geçti.

Arife günü Bandırma Belediyesinin iftar programına katılarak Ramazanın son orucunu Bandırma´lılarla birlikte açan Akın, bayramın ilk günü Bandırma Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.
Daha sonra partisinin ilçe başkanlığına geçerek partilileriyle bayramlaşan Ahmet Akın ?ülke olarak çok zor ve sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bayramın ulusal birlik ve beraberliğimize katkı yapmasını diliyorum? dedi.
Bandırma´dan sonra CHP Balıkesir İl Başkanlığına giden Akın, burada düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak partilileriyle bayramlaştı.
Aynı gün CHP Savaştepe İlçe Örgütünü ziyaret ederek partilileriyle bayramlaşan Akın, daha sonra ilçedeki kahvehaneleri tek tek dolaşarak hemşerilerinin bayramını kutladı.
Partisinin Bigadiç İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldıktan sonra esnaf ziyareti yapan Akın, burada da kahvehaneleri dolaşarak Bigadiç´lilerin bayramlarını kutladı, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Bayramın ilk gününde çok sayıda bayramlaşma programına katılan Ahmet Akın´ın aynı gün bir sonraki durağı Sındırgı oldu. Sındırgı ilçe örgütünde katıldığı bayramlaşma töreninin ardından burada da esnaf ziyareti yaparak, Sındırgı´lı hemşerileriyle bayramlaştı.
Akın, Kepsut ve Dursunbey ilçelerini de ziyaret ederek bu ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarına katılıp, partilileriyle bayramlaştıktan sonra vatandaşları ziyaret edip bayramlarını kutladı.
Ramazan Bayramının ikinci gününe Edremit´te düzenlenen bayramlaşma töreni ile başlayan Akın, programına Balya ve Gönen ile devam etti.
Bayramın üçüncü günü CHP Erdek İlçe Örgütünce düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Akın, burada partilileriyle bayramlaştıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.
Akın´ın programı İvrindi, Havran, Gömeç ve Ayvalık İlçe Örgütleri ile devam etti.
Yoğun Bayram programında gittiği yerlerde hasta ziyaretlerini de ihmal etmeyen Ahmet Akın, bu sırada bazı hemşerilerinin düğün törenlerine de katıldı. Yine şehit ailelerini de evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı, büyüklerin ellerini öptü. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli