Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Akın, Antandros Antik Kentini meclis gündemine getirecek

Akın, Antandros Antik Kentini meclis gündemine getirecek

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Antandros Antik Kentini ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Antandros Antik Kentini ziyaret etti.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, seçim sonrası Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Akın´ın nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Saka, ?25. Dönem seçilen milletvekillerimizin TBMM´de Balıkesir´i en iyi şekilde temsil edeceklerinin inancını taşıyorum. Yeni dönemde Mecliste genç ve dinamik bir milletvekili arkadaşımızı meclis kürsüsünde görmüş olmak bizi daha da gururlandırıyor.? dedi.
Yapılan ziyaretin ardından, Belediye Başkanı Kamil Saka açısından Edremit için çok önemli olduğuna inandığı, Antandros Antik Kentini CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ziyaret etti.
Ziyaret sırasında antik kentte inceleme yapan ve bilgi alan Ahmet Akın, Antandros´un bölge turizmine katkı sağlaması ve hak ettiği yere getirilmesi için mücadele edeceğini belirtti.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Antandros Derneği Başkanı Gülçin Cömert´ten Antandros´un tarihsel bilgisini ve devam eden kazı çalışmaları hakkında da bilgi aldı.
Dernek Başkanının verdiği brifingi dikkatle dinleyen Ahmet Akın, Edremit´in Altınoluk Mahallesi´nde bulunan Antandros Antik Kenti ve Nekropol kenti konusunda TBMM´de elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı