Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Akın, 24 Haziran seçim sonuçlarından umutlu

Akın, 24 Haziran seçim sonuçlarından umutlu

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.


CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir´de, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına katılarak burada bir konuşma yaptı.
İşte! Akın´ın konuşmasından satır başları: ?25 Haziran sabahı ?İnce´ bir güzellikle uyanacağız. Şimdi bundan sonra söz milletin. 25. ve 26. Dönemde Kuva-yı Milliye ruhu ve örgütümüzün desteğiyle çıkmış olduğum bu yolda, 25 Haziran´dan sonra Bandırma Vapuru´ndakilerin yol gösteren kararlılığı ve heyecanı ile yoluma devam ediyorum. Siyaset kilo ile yapılmaz, siyaset vatan, millet aşkıyla yapılır. Tahribata uğramış, delik deşik edilmiş bir demokrasimiz var. Milletimizin desteğiyle OHAL´i defedeceğiz. Demokratikleşme sürecini kaybetmiş bu rejimi değiştirmek hepimizin boynumuzun borcu. Millet olarak biriz, beraberiz; bir ittifak yaptık. Değerli arkadaşlar biz Millet ittifakı olarak, demokrasiyi, özgürlükleri başa getireceğiz. Gençlerimize, cumhuriyetimize, emanetimize sahip çıkacağız bu düzeni def edeceğiz. Erdoğan ne diyor? ?Milletimiz tamam derse bırakırız´ Bırak be kardeşim bırak, Tamam, bırak. Çocuklarımızın geleceği için, cumhuriyetimizin geleceği için küskünlük yok. Millet ittifakı olarak parlamento çoğunluğunu biz alacağız. 24 Haziran´da öncelikli görevimiz Balıkesir´de en çok milletvekilini çıkarmak. Bunların saraylarını millete bırakacağız, millet ittifakını kazandıracağız. Sonra da sıra yerel seçimlere gelecek, yerel seçimleri de kazanacağız. Türkiye´nin her yerinde CHP bayrağını sallandıracağız.?
Toplantı, milletvekili adayları Fikret Şahin, Ensar Aytekin, İrfan Barış, Seval Bozkurt, Ender Biçki, Neşe Zengin, Berrin Gençoğlu ve Oğulcan Koçak´ın kendilerini tanıtmaları ile son buldu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu