Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akçay Belediyespor tüm branşlarda var

Akçay Belediyespor tüm branşlarda var

Akçay Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Elman, yeni sezonda futbolda bütün branşlarda yer mücadele edeceklerini söyledi.

Akçay Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Elman, yeni sezonda futbolda bütün branşlarda yer mücadele edeceklerini söyledi. 
Başkan Elman, her zaman örnek bir kulüp olan Akçay Belediyespor`un ligde iddialı bir şekilde yer alacağını ifade etti.
Akçay Belediyespor Kulübü`nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
Yaz okulu çalışmalarını izleyen Akçay Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Başkanı Ahmet Elman, futbol branşında yeni sezonda U-13, U-15, U-19 ve A Takım olarak gruplarda karşılaşmalara katılacaklarını açıkladı. Akçay Belediyespor Başkanı Elman, "Akçay Belediyespor kurulduğu 2004 yılından itibaren daima örnek bir kulüp olmuştur. Futbolda 70`in üzerinde lisanslı sporcumuz ile yeni sezon çalışmalarına yaz tatilinden sonra başlayacağız. Geçtiğimiz yıl mücadele ettiğimiz altyapıdaki U-13, U-15, U-19 branşlarına yeni sezonda yine katılıyoruz.  Ayrıca 1. Amatör Küme`de A Takım olarak mücadele edeceğiz. Akçaylı gençlerimize spor yapma olanağı sunarken, başta 1. Amatör Küme olmak üzere mücadele edeceğimiz branşlarda başarılı olarak Akçay Belediyespor`u layık yerlere taşımayı hedefliyoruz" dedi. 
Kulüp Başkanı Elman, futbol dışındaki çalışmalarla ilgili de hentbolda geçen yıl Balıkesir İl Şampiyonluğuna ulaştıklarını belirterek, "Hentbolda 2013 yılı Balıkesir İl birincisi olan genç sporcularımızı kutluyorum. Yeni sezonda hentbolda hedefimiz bölge birincisi olmak. Ayrıca her yıl geleneksel olarak yaptığımız Türkiye genelinde katılımcıların geldiği ödüllü satranç turnuvasının bu yıl 4.sünü 31 Ağustos-1 Eylül 2013 tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonu Edremit Temsilcisi Ali Beşbudak denetiminde yapacağız. " dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı