Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Akçay Belediye Başkanı İnceoğlu: Görevimizin son gün ve saatine kadar çalışacağız

Akçay Belediye Başkanı İnceoğlu: Görevimizin son gün ve saatine kadar çalışacağız

Akçay Beldesinde, Turgut Reis Caddesi ile Sakarya Caddesinde yeniden düzenleme çalışmalarına başlandı.

Akçay Beldesi`nde, Turgut Reis Caddesi ile Sakarya Caddesi`nde yeniden düzenleme çalışmalarına başlandı.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, son güne kadar hizmete devam edeceklerini belirterek toplam 360 bin liraya mal olacak olan yeniden düzenleme çalışmalarının yılbaşına kadar bitirilip hizmete açılacağını söyledi.
Balıkesir`de belde belediyelerinin kapatılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen Akçay Belediyesi`nin hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor. 
Akçay Belediyesi tarafından beldenin Turgut Reis Caddesi ile Sakarya Caddeleri`nde yeniden düzenleme çalışmaları başlatıldı. Turgut Reis Caddesi`nin Pina Deresi`ne kadar olan bölümü alt yapı sistemleri başta olmak üzere tümüyle yenileniyor. 
Başkan İnceoğlu "Turgut Reis Caddesi`nde toplam 3277 M2 kilitli parke, 1002 M2 kaldırım prizma taş döşemesi yapılacak. Beldenin Sakarya Caddesi`nde de toplam 2525 M2 kilitli parke, 1283 M2 kaldırım prizma taş döşemesi yapılacak." dedi. 
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasası gereği yaklaşık beş ay sonra Akçay Belediyesi`nin kapacağını hatırlatarak, "10 yıldır Akçay`ımız için var gücümüzle çalıştık. Ancak Akçaylı yurttaşlarımız bize 5 yıl için görev verdi. Görevimizin son gün, son saatine kadar çalışmaya devam edeceğiz. Turgut Reis ve Sakarya Caddelerinde yeniden düzenleme çalışmalarına başladık. Her iki caddede 8000 M2`nin üzerinde kilitli parke taş döşeyeceğiz. Cadde ve sokaklarda yeniden düzenleme yaparken öncelikle altyapı sistemlerini, sonra üst yapısını yapıyoruz." diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı