Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Akçay Belediye Başkanı İnceoğlu Görevine Döndü

Akçay Belediye Başkanı İnceoğlu Görevine Döndü

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu geçirdiği kalp krizinin ardından 75 gün sonra tekrar iş başı yaptı. Raporunun bitmesini beklemeden görevine dönen Başkan İnceoğlunu meclis üyeleri ve belediye çalışanları çiçeklerle ve alkışlarla karşıladı.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu geçirdiği kalp krizinin ardından 75 gün sonra tekrar iş başı yaptı. Raporunun bitmesini beklemeden görevine dönen Başkan İnceoğlu`nu meclis üyeleri ve belediye çalışanları çiçeklerle ve alkışlarla karşıladı.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Mart ayında geçirdiği kalp krizinden sonra 01 Haziran 2012 tarihinde tekrar görevine başladı. 75 günlük aranın ardından yeniden görevine dönen Başkan İnceoğlu`nu Belediye hizmet binası önünde Başkan İnceoğlu`nun bulunmadığı sürece içerisinde yerine vekalet eden Meclis Üyesi Hüseyin Sapaz, Başkan Yardımcısı Sadi Öz, Belediye çalışanları ve vatandaşlar karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Başkan İnceoğlu, 29 Haziran 2012 tarihine kadar raporu olmasına rağmen rapor süresini beklemeden görevine dönmüş oldu. Başkan İnceoğlu, Akçay`lıları özlediğini belirterek, "Yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle görevimden ayrı kaldığım süre içerisinde her zaman desteklerini yanında hissettiğim değerli Akçay`lı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Benim bulunmadığı süre içerisinde arkadaşlarımız çalışmaları aksatmadan sürdürdüler. Bugünden itibaren sanki ilk kez göreve başlıyormuş gibi, aynı heyecan ve şevkle değerli Akçay`lılara hizmete devem edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı