Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akademik personelden AK Partiye ziyaret

Akademik personelden AK Partiye ziyaret

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığına atanan Hikmet Onay ve ekibine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığına atanan Hikmet Onay ve ekibine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Erdek Meslek Yüksek Okul Müdürü Yard. Doç. Dr. Sedat Yumuşak, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Azaklı ile beraber AK Parti Erdek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Yardımcı Doçent Doktor Yumuşak ile Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Azaklı`nın AK Parti İlçe Başkanlığı`na ziyaretin nedeni, ilçe başkanlığına yeni atanan Hikmet Onay`ı kutlamak olduğu bildirildi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay konuklarını kapıda karşıladı.
AK Parti Erdek İlçenin yeni başkanı Hikmet Onay ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Yumuşak ve Azaklı`ya, Onay teşekkür etti.
Hikmet Onay ile yönetim kuruluna yapılan ziyarette, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adem Kan ile parti sekreteri Kemal Kayan eşlik etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Erdek Meslek Yüksek Okulunun gelişimi, beklentileri ile öğrencilerin okul hayatı, Erdek`te yaşanan öğrencilerin sorunları masaya yatırıldı.
Ziyarette, Büyükşehir Yasasının bölgemize kazandıracakları, geçiş sırasında oluşabilecek sorunların ayrıntıları, belde, mahalle ve köylerimizdeki değişiklikler ile bunların yansımalarının getirileri de konuşuldu.
Parti binasında devam görüşmede, turizm sektörünün her gün geliştiği ülkemizde, Erdek bu sektörün neresinde? Ne kadar kazanıyor? Bu yeterli mi? Erdek esnafı, vatandaşlarımız, tatil ve gezi amaçlı bölgemize gelenlerin Erdek`te bulunan Resmi makamlardan istekleri, turizm adına yapılan hizmetlerin artırılması için temel taşların neler olduğu, bölgemizin tanıtılması ve esnafımızın kazanması, gelen misafirlerimizin istekleri olan daha kaliteli hizmetin ekonomik fiyatlarla cazip hale getirilmesi, herkesin memnun olması için yapılması gerekenler, turizmden beklentiler ve yapılacaklar hakkında fikir alış verişi yapıldı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false