Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK Partinin Siyaset Akademisi herkese açık

AK Partinin Siyaset Akademisi herkese açık

AK Parti Siyaset Akademisi 12 Nisan Cuma günü Balıkesirde başlıyor. Akademinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Balıkesire geliyor.

AK Parti Siyaset Akademisi 12 Nisan Cuma günü Balıkesir`de başlıyor. Akademinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Balıkesir`e geliyor.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı ile AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı`nın ortaklaşa düzenlendiği ve ana teması, "Lider Ülke Türkiye-Yerel Yönetimler" olan Siyaset Akademisinin 12 Nisan 2013 Cuma Günü yapılacak olan açılış programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu`nun katılacağı bildirildi.
AK Parti`den verilen bilgiye göre, 12 Nisan`da başlayacak olan Siyaset Akademisinin sadece AK Parti mensuplarına değil, tüm vatandaşlara açık olacağı, derslere de değerli akademisyenler ile Bakanların katılacakları belirtildi.
Siyaset Akademisine katılacakların 5 Nisan 2013 Cuma gününe kadar AK Parti Erdek İlçe Başkanlığına başvuruda bulunmaları isteniyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli