Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Partinin büyükşehir aday adayı kendini tanıttı

AK Partinin büyükşehir aday adayı kendini tanıttı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AKPden aday adayı olan GMKA eski genel sekreteri Mustafa Gündoğan, ilçemize gelerek AK Parti Erdek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na AKP`den aday adayı olan GMKA eski genel sekreteri Mustafa Gündoğan, ilçemize gelerek AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti.
AKP Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Gündoğan, parti binasında yaptığı konuşmadı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesini AK Partinin kazanması gerektiğini işaret etti. 
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Mustafa Gündoğan, beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizi ziyaret etti. 
İlk olarak AKP Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret eden Gündoğan, Erdek ilçe teşkilatından destek istedi. 
Balıkesir Büyükşehri mutlaka AK Partinin kazanması gerektiğini söyleyen Gündoğan, parti binasında yaptığı konuşmasında "Buraya gelmemizdeki amaç sizlerle tanışmak ve desteğinizi istemektir. Bizlere bu fırsatı sağlayan AK Parti Erdek İlçe Başkanımız Hikmet Onay`a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ben aday olurum veya olmam ancak Balıkesir Büyükşehir Belediyesini AK Partinin muhakkak kazanması gerek. Çıktığımız bu yolda Allah bizi başarılı kılsın." dedi. 
Aday gösterilmesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda düşündüğü yönetim biçimine de değinen Gündoğan, "Balıkesir`in bir ucundan bir ucuna çok uzun mesafeler var. Yani Marmara İlçesinde veya Erdek`te oturan vatandaşlarımızın Balıkesir`e gelerek işlerini görmeleri tüm günlerini alabilir. Bunun için bizde değişik bir yönetim biçimi geliştirdik.          
 Allah nasip eder de aday gösterilip büyükşehir başkanlığına seçilirsem, ekibimle birlikte kuzey ve güney merkezli bir yönetim modeli uygulayacağız. Bandırma, Erdek, Manyas, Gönen ve Marmara`nın bulunduğu kuzey bölgesinin merkezi Bandırma, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit ve Havran ilçelerinin bulunduğu güney bölgesinin merkezi de Edremit olacak. Yani sizler kalkıp Balıkesir`e değil de merkez ilçe Bandırmaya gelerek işlerinizi halledeceksiniz. Bizlerde haftanın birer günü bu bölgelerin merkez ilçelerine geleceğiz. Halkı ayağımıza çağırmayacağız biz halkın ayağına gideceğiz." şeklinde konuştu. 
Aday adayı Mustafa Gündoğan`dan sonra söz alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Balıkesir`in büyükşehir olacak olmasının kendilerini heyecanlandırdığını dile getirip Gündoğan`a başarılar diledi.
Parti binasındaki toplantı sona erdikten sonra, Gündoğan, ilçede esnaf gezisinde bulunup, tanıtım broşürleri dağıtırken, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Mustafa Gündoğan Kimdir?
1965 Balıkesir doğumlu olup ilkokulu Halalca Köyü`nde, orta ve liseyi Balıkesir İmam Hatip Lisesinde okudu. 1987`de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi`nden mezun olduktan sonra 1989`da Polis Akademisi`ni bitirdi. Yüksek lisansını yerel yönetimler alanında yaptı. 
Emniyet genel müdürlüğünde 1,5 yıl çalıştıktan sonra 1990 yılında Kaymakamlık görevine başladı. 19 yıl kaymakam ve vali yardımcısı olarak çalıştı. 2009 yılında başladığı Güney Marmara Kalkınma Ajansı Kurucu Genel Sekreterliği görevini 2013 Temmuz ayına kadar sürdürdü. Evli ve üç çocuk babası olan Mustafa Gündoğan iyi derecede İngilizce biliyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli