Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK Partililer yeni yılı kimsesiz çocuklarla karşıladı

AK Partililer yeni yılı kimsesiz çocuklarla karşıladı

AK Parti Ayvalık Teşkilatı, yeni yıla saatler kala ilçede yaptıkları ziyaretlerinde, kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştı.

AK Parti Ayvalık Teşkilatı, yeni yıla saatler kala ilçede yaptıkları ziyaretlerinde, kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştı.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı 2013 yılına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu`na (SHÇEK) bağlı Alibey Çocuk Yurdunda barınan kimsesiz çocuklarla girdi. 
Yılbaşı gecesinde, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca ve yönetim kurulu üyeleri yeni yıla bir dizi ziyaretlerle girdi. 
AK Parti heyetinin 2012 yılının son saatlerindeki ilk durağı Ayvalık Devlet Hastanesi oldu. 
Hastanede yatan hastaları tek tek gezen AK Partililer, hastalarla yakından ilgilenip, ihtiyaçlarının giderilmesi için çaba gösterdi. Hastanede yılbaşı gecesinde görev yapan görevlilere hayırlı mesailer dileyen Ayvalık AK Partili heyeti, yeni yıla girmeden önce Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğünde nöbetçi polis memurlarını da ziyaret ederek, kazasız belasız yeni yıl temennisinde bulundu. 
AKP Heyeti çocuk yuvasında
2012 yılının sona ermesinde yarım saat kala Alibey Çocuk Yuvasına ulaşan AK Partili heyet, yurtta barınan kimsesiz çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Beraberinde getirdikleri hediyeleri çocuklara dağıtan AK Partililer, 2013`ün ilk anlarındaki yeni yıl coşkusunu miniklerle paylaştı.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, yaptıklarının asla siyasi rant taşımadığını ve manevi olarak kendilerini doyuma ulaştıran anlamlı bir faaliyet olduğunu açıkladı.
AK Parti olarak kimsesizlerin kimsesi olmak için ülke genelinde yoğun bir çalışma sürdürüldüğünü hatırlatan Çakırca, 2013 yılının Türkiye ve Ayvalık için hayırlara vesile olmasını diledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false