Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Partililer temayül için sandığa gitti

AK Partililer temayül için sandığa gitti

AK Parti Balıkesir İl ve ilçe teşkilatları 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesi 74 milletvekili aday adayı için temayül yoklamasına gitti.

AK Parti Balıkesir İl ve ilçe teşkilatları 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesi 74 milletvekili aday adayı için temayül yoklamasına gitti.
Balkonuk Center’de dün yapılan temayül yoklamasında partililer 74 milletvekili aday adayından 8 aday adayı tercihinde bulundu. Eski milletvekilleri ve meclis üyeliğinden istifa eden milletvekili adaylarının isimlerinin temayül listesinde bulunmadığı görüldü.
Temayül yoklaması partililer tarafından ilgi görürken, katılımın yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı. 3 bine yakın oy kullanılması beklenirken, milletvekili aday adayları ise partililer ile görüş alışverişinde bulundu.
Erdek AK Parti tam kadro Balıkesir’e gitti
Temayül yoklaması hakkında gazetemize açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek’ten ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile belediye meclis üyelerinin oy kullandığını açıkladı. 

Yoklamaya katılanların 8 aday tercihinde bulunarak zarfları sandığa attığını belirten Sever, “Yaklaşık 3 bine yakın teşkilat mensubu 74 aday adayıyla ilgili kanaatlarını ortaya koydu. Sonuçlar Genel Merkeze götürülecek ve değerlendirilecek. Kamuoyu yoklamaları zaten yapılıyor. Önümüzdeki süreçte de kamuoyu yoklamaları devam edecek. Tüm bunlardan sonra Genel Merkez’de gerçekleştirilecek mülakat sonucunda inşallah Balıkesir’imize hizmet verecek, milletvekilliği misyonunu taşıyacak değerlendirmeler sonucunda oluşturulacak liste en geç 7 Nisan’da Genel Merkez tarafından sunulacak. Kesinleşen listeden sonra adaylarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız.” dedi.
Haber : Mehmet Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli