Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Partililer BESOB Başkanı Erdem'i kutladı

AK Partililer BESOB Başkanı Erdem

AK Parti Altı Eylül İlçe Başkanlığı BESOB'un başına getirilen Fehmi Erdem'i ziyaret ederek kutladı.

AK Parti Altı Eylül İlçe Başkanlığı BESOB'un başına getirilen Fehmi Erdem'i ziyaret ederek kutladı.
AK Parti Altı Eylül İlçe Başkanı Avukat Hasan Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğine(BESOB) ziyarette bulunarak göreve yeni seçilen BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Başkan Fehmi  Erdem ile Başkan Vekili Necdet Erkan, yönetim kurulu üyesi İsa Erol, Genel Sekreter Hüseyin Saran konuklarını kapıda karşıladı. 
AK Parti Altı Eylül İlçe yönetiminin tam kadro yer aldığı ziyarette İlçe Başkanı Avukat Hasan Şafak Bizler esnafımız için üstümüze düşen görev ne ise hazırız. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Şoförler Odasındaki dürüst ve çalışkan yönetim anlayışınızı biliyoruz. Birliğe de katkılarınızın olacağını, başarılarınızı burada da sürdüreceğinize inanıyoruz” diye konuştu. 
Altı Eylül Belediyesi olarak hizmetlere başlandığını ve Altı Eylül'ün önde giden ilçe belediyesi olmasını istediklerini belirten Başkan Şafak, belediye başkanlarının canla başla çalıştıklarını söyledi.
Belediye başkanlarının sözlerini yerine getirmesinde teşkilat olarak yardımcı olacaklarını ifade eden Başkan Şafak, seçimden önce köy olan mahallelerde bırakılan taşların ise döşenmeye başladığını, yol su kanalizasyon işlerinin devam ettiğini anlattı.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden BESOB Başkanı Fehmi Erdem AK Parti Altı Eylül  ilçe teşkilatı olarak esnafın arkasında olmasından onur duyduklarını söyledi.
Başkan Erdem Soma'da çok elim bir facia yaşandı. Hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Esnaf teşkilatı olarak madencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Cenaze araçlarımızı gönderdik. Cenaze törenlerine katılıp, aileleri ziyaret ettik. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli