Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Partili Hikmet Onay: Referandum sonuçları şevkimizi kırmadı

AK Partili Hikmet Onay: Referandum sonuçları şevkimizi kırmadı

AK Parti Erdek İl Genel Meclis üyesi Hikmet Onay, İl Genel Meclis üyelerinin hizmet alanlarını kapsayan, belde ve köylere hizmet götürülmesine rağmen, 12 Eylül referandumunda hizmetin götürüldüğü beldeler ve köylerden Hayır oylarının...

AK Parti Erdek İl Genel Meclis üyesi Hikmet Onay, İl Genel Meclis üyelerinin hizmet alanlarını kapsayan, belde ve köylere hizmet götürülmesine rağmen, 12 Eylül referandumunda hizmetin götürüldüğü beldeler ve köylerden "Hayır" oylarının çıkmasının araştırıldığını söyledi.
12 Eylül 2010`da yapılan halk oylaması sonuçlarında Erdek ve bağlı beldeler ile köylerde önde çıkan "Hayır" oylarının çalışma şevklerini kırmadığını belirten AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, referandum öncesinde olduğu gibi, bundan sonra da, ayırım yapmadan sorumlu olduğumuz bölgelere hizmet vermeye kararlı olduklarını açıkladı.
Getirilen hizmetlerin Cenab-ı Hakkın yarattığı en değerli varlık olan insanoğlunun hizmetine sunulduğunu işaret eden Onay, 2010 yılı Özel İdare yatırım programında bulunan Erdek ve çevresini kapsayan çalışmaların artık bitme aşamasına geldiğini duyurdu.
Onay, devam eden açıklamasında şunları kaydetti: "2010 yılı Özel İdare yatırım programındaki işler artık tamamlanmak üzere. Bu kapsamda, Çeltikçi Köyü, Yukarı Yapıcı Köy meydanı parke çalışmaları tamamlandı. Doğanlar Köyü`ndeki  sahil bandı çalışmaları sürüyor. Karşıyaka Beldesi ile Narlı Köyü`ne yapılması planlanan basketbol sahalarının yapımları hızla devam ediyor. Tatlısu Köyü`nün içme suyu şebeke hattında kullanılmak üzere muhtarlık tarafından bizlerden talep edilen 20.000 TL değerinde içme suyu şebeke boruları alınıp, muhtarlığa teslim edildi. Yapım işçiliği muhtarlığın bütçesi tarafından karşılanacak. Narlı Köyü, içme suyu ilave sondaj çalışması çok yakında ihaleye çıkacak" dedi.
2011 yılı Özel İdare yatırım bütçe çalışmalarının Kasım ayında başlayacağını hatırlatan Onay, "Bölgemizdeki referandum sonuçları bizim şevkimizi kırmadan biz hizmetlerimize bakacağız. Erdek, bağlı beldeler ve köylerimizde "Hayır" oylarının ağırlıklı olarak neden çıktığı sorularının yanıtlarını ise araştırıyoruz. Kimseye dargınlığımız yok, bizler aynı heyecan ve şevkle işimizi en iyi şekilde yapmaya kararlıyız" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli