Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Partili bayanlardan 8 Mart etkinliği

AK Partili bayanlardan 8 Mart etkinliği

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasında, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği etkinliğe, Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden çok sayıda bayan katıldı.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve yönetimi, ilk olarak Erdek Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Erdek Devlet Hastanesi personeli tarafından konuk edilen AK Partili bayanlar, hastanenin bayan personeli ile hastanede tedavi gören bayan hastaların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayıp çiçek ikramında bulundu.
Hastane ziyaretinin ardından etkinliğin düzenlendiği AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı binasına geçen AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları heyeti, burada da konuklarını ağırlayarak tüm bayanlara çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.
AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever bayanların gününü kutladı
AK Parti Kadın Kollarının parti binasında düzenlediği etkinliğe AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’de kısa süreliğine katıldı.
Bayanlara hitaben yaptığı konuşmasında kadın hakları konusunda partisinin görüşlerini aktaran Sever, AK Parti iktidarı ve hükümetleri döneminde Türkiye’de kadınlara sağlanan pozitif ayrımcılık ve kadın haklarının sağlamlaştırılması yönünde atılan adımlarla, anayasal anlamda ve yine kanunlar kapsamında yapılan düzenlemeler ve değişikliklerle ayrımcılığı önlemeye yönelik pek çok adım atıldığını ve atılmaya da devam edileceğini açıkladı.
“AK Partililer olarak en büyük arzumuz kadınların yurt ve dünya genelinde hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve üst noktalara gelmesini görmektir” diyerek konuşmasına devam eden Sever, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir hayat özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni eder, bu vesileyle tüm kadınlarımıza sağlık mutluluk ve başarılar dilerim” diyerek sözlerine ekledikten sonra parti binasından ayrıldı.
Etkinlik pasta kesilmesiyle sürdü
Hazırlanan pastanın kesilmesiyle devam eden etkinlikte bayanlara hitap eden AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ise “Peygamber efendimiz (S.A.V) kadınların narin, nazik kibar olduklarını işaretle onların hiç kırılmamasını ve incitilmemesini tavsiye etmişlerdi. Ben bu vesileyle ezilmiş kadınlarımız olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor hepinizi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum.’’ dedi.
Ciciler konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin gelenek örf ve adetlerinde hak ettiği yeri olmasına karşın zamanla yıpratılıp değiştirilerek kadını ikinci plana atan anlayışla mücadele toplumsal vefa huzurun ve barışın bir gereğidir. Kadınlar olarak en büyük arzumuz en büyük isteğimiz huzurun kardeşliğin ve dostluğun, dünyayı şefkatle sevgiyle sardığını kucakladığını görmektir. Bunun gerçekleşmesi için yine görev öncelikle bizlere düşmektedir. Bu inançla başta şehit anaları olmak üzere güzel ülkemin ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği konuşmaların ardından verilen resepsiyonla devam etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli